ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Remi & the Road ζωντανά στο Τεχνόπολις Stage

Remi 1 1024x480
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο τραγουδοποιός Remi & the road, μαζί με ένα ατμοσφαιρικό σχήμα εγχόρδων, παρουσιάζει ένα σύνολο Folk – Country – Americana μουσικής μέσα από την δική του πλούσια δισκογραφία καθώς επίσης και από ήρωες της εποχής όπως ο Johnny Cash, ο Bob Dylan και ο Leonard Cohen, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στις 22:00, στο Τεχνόπολις Stage, στη Γ. Λαμπράκη 25 στα Παλιά (είσοδος από το στενό Γραβιάς).

KEN

Τιμή εισιτηρίου του καταστήματος: 8 ευρώ με κρασί.

Ο Remi & the road έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες συναυλίες στην Ελλάδα και στην Ευρώπη με ορόσημα τις περιοδείες που μοιράστηκε με τον Sivert Hoyem (Madrugada) ως opening act για 3 χρονιές, τους Puressence, τον Howe Gelb (Giant Sand) και τον Rob Coffinshaker.

Έχει επίσης διακριθεί με το 1ο βραβείο στο Band’s Festival του Βόλου, παραγωγής του Kiss Fm και έχει εμφανιστεί ζωντανά στη τηλεόραση και στο ραδιόφωνο παρουσιάζοντας δισκογραφικά του έργα.

Η χαρακτηριστική μπάσα φωνή του σε συνδυασμό με μελωδίες που ταξιδεύουν από τη Νότια Αμερική μέχρι την Ιρλανδική παράδοση που κρύβει η Folk μουσική στις καταβολές της, δημιουργούν μια ατμοσφαιρική βραδιά που πλαισιώνεται από αληθινές ιστορίες και αφηγήσεις.

O Remi & the road μεγάλωσε στις Σπέτσες. Από το 2019 ερμηνεύει Folk, Country, Americana μουσική σε διάφορες μουσικές σκηνές της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Δισκογραφία:

Street Serenade (2011)
The gospel of the road (2012)
The road not taken (2014)
Music for wolves (2016)
100 Lives (2017)
The ¨ (2018)

H εκδήλωση τελεί υπό την καλλιτεχνική Aιγίδα του Συλλόγου Φιλων τέχνης και δημιουργίας Τεχνόπολις. και δεν αποσκοπεί σε χρηματικές αξιώσεις.

error: Content is protected !!