ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΚΒ: «Ο εκπρόσωπος της επιτροπής αδικούμενων ιδιοκτητών ΙΧ ενήργησε με τσαμπουκαλίδικο τρόπο»

64828964 319432812308803 5616271636236861440 n 1024x496

Σε ανακοίνωσή της, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου απαντά σε  δηλώσεις του εκπροσώπου της Επιτροπής που συστάθηκε για το θέμα των τελών που καλούνται να πληρώσουν πολίτες για οχήματα που είχαν αγοράσει τις χρονιές 1999, 2000 και 2001, σύμφωνα με τις οποίες, το ΕΚΒ τους αρνήθηκε την παραχώρηση αίθουσας για την πραγματοποίηση ενημερωτικής συνάντησης.

KEN 728X100

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Για την αποκατάσταση της αλήθειας, που, προφανώς πάνω στον καημό του για το απρόσμενο μπλέξιμο με την Εφορία, ο εμφανιζόμενος ως εκπρόσωπος των αδικούμενων ιδιοκτητών Ι.Χ., κ. Μαστρογιάννης, βάναυσα «στραπατσάρισε», η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου γνωρίζει τα εξής:

Η διοίκηση ουδέποτε και σε κανένα αρνήθηκε την παραχώρηση αιθουσών προς χρήση, ακόμη και –ως μη όφειλε– σε φορείς μη φυσικά μέλη του (εργατικά σωματεία), θεωρώντας καλό το να διευκολύνει τη συλλογική έκφρασή τους.

Σε όλες, πλην ελαχίστων (όπως τώρα) θλιβερών περιπτώσεων, οι φιλοξενηθέντες αναγνώρισαν την προθυμία του ΕΚΒ να τους εξυπηρετήσει και τήρησαν απόλυτα την τυπική διαδικασία, που είναι η έγκαιρη προσυνεννόηση με τη διοίκηση και η σαφής (ημέρα και ώρα) διατύπωση του αιτήματος, έτσι ώστε να μη συμπέσει αυτό με ταυτόχρονο, ενδεχομένως, αίτημα κάποιου άλλου φορέα.

Αυτή είναι η απλή, απλούστατη διαδικασία και όχι η μέσω… του Τύπου κοινοποίηση στη Διοίκηση του ΕΚΒ ότι οι αίθουσες «κλείσθηκαν» ήδη, όπως έπραξε ο κ. Μαστρογιάννης, λειτουργώντας ωσάν να επρόκειτο για την ιδιοκτησία του!

Ο εν λόγω κύριος, δυο φορές μάλιστα, αγνόησε τη διοίκηση του ΕΚΒ, στην οποία και απευθύνθηκε αφού πρώτα δημοσιοποίησε την ημερομηνία και την ώρα των συνάξεών τους! Όταν δε η δεύτερη φορά (την πρώτη εξυπηρετήθηκε) η συναδέλφισσα υπάλληλος της Γραμματείας του Κέντρου του υπενθύμισε το αυτονόητο της εγκριτικής διαδικασίας, σχεδόν την έθεσε κάτω από τις ρόδες του ΙΧ του!

Με τον ίδιο δε ανοίκειο τρόπο αποτάθηκε τηλεφωνικά και στον ίδιο τον Πρόεδρο, αξιώνοντας τελεσιγραφικά να παρακάμψει τους κανονισμούς λειτουργίας!

Το ΕΚΒ κατανοεί το σοβαρό πρόβλημα των εκατοντάδων συμπολιτών με την Εφορία. Τις «στραβοτιμονιές», όμως, του ένθερμου εκπροσώπου τους, την ανοίκεια συμπεριφορά του και τον επιτακτικό τόνο του προς εργαζόμενους, που απλώς κάνουν τη δουλειά τους στο ΕΚΒ, δεν μπορεί να τις ανεχτεί.

Επιλογή του κυρίου αυτού ήταν –και προς δημιουργία αρνητικών  εντυπώσεων κατά του ΕΚΒ– να υποβάλει χθες το πρωί στην ταλαιπωρία της ορθοστασίας τόσους ανθρώπους, αποκρύπτοντάς τους τον απαράδεκτο και τσαμπουκαλίδικο τρόπο, με τον οποίο επιχείρησε να κλείσει την αίθουσα.

Για τέτοιες εξωφρενικές συμπεριφορές, ναι, οι αίθουσες του ΕΚΒ (που κάποιοι μάλιστα εργαζόμενοι τις προετοιμάζουν, τις πλένουν και τις καθαρίζουν, μετά από κάθε χρήση τους), θα παραμένουν «κλειστές».

error: Content is protected !!