ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κ. Λούλης: Τι βρήκε πίσω από τις κλειδωμένες πόρτες ο Βολιώτης Γ.Γ. του Υπουργείου Τουρισμού [εικόνες]

720 222535 ae8ee0c00c ba619b9146252be4

Δεν πίστευε στα μάτια του ο νέος γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού Κώστας Λούλης, όταν με τη βοήθεια κλειδαρά άνοιξε τις τρεις κλειδωμένες πόρτες σε έναν από τους διαδρόμους του κτιρίου.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο Βολιώτης βιομήχανος και πολιτικός επιθεωρώντας τις εγκαταστάσεις του Υπουργείου, αντίκρυσε τρεις κλειστές πόρτες. Στην προσπάθειά του να τις ανοίξει διαπίστωσε οτι ήταν κλειδωμένες, ενώ όταν αναζήτησε τα κλειδιά, κανείς από τους υπαλλήλους δεν προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει, δηλώνοντας αναρμόδιοι.

Όμως ο Κώστας Λούλης, δεν καταλαβαίνει από αυτά. Ειδοποίησε αμέσως κλειδαρά και οι πόρτες λίγα λεπτά αργότερα άνοιγαν διάπλατα, για να διαπιστωθεί ο… “πλούτος” που έκρυβαν.

Η μία αίθουσα ήταν γεμάτη ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που είτε δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ποτέ, είτε ήταν παλιάς τεχνολογίας και παροπλίστηκαν. Αντί να καταλήξουν λοιπόν στην ανακύκλωση, βρέθηκαν σε μία τεράστια αίθουσα καταλαμβάνοντας χρήσιμο χώρο.

Η δεύτερη αίθουσα ήταν γεμάτη από καρέκλες και η τρίτη από διάφορα αντικείμενα και αρχειακό υλικό, ενός υπουργείου που στεγάζεται στο πιο σύγχρονο κτίριο.

Ακόμα και στις τουαλέτες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σχεδόν ποτέ, υπήρχαν φάκελοι με τα αρχεία του Υπουργείου.

Φυσικά, ο κ. Λούλης, κάλεσε ειδικό συνεργείο για να απομακρύνει το άχρηστο υλικό, και μάλιστα χρειάστηκαν επτά φορτηγά για να μεταφέρουν στη χωματερή όλη την “προίκα” του Υπουργείου Τουρισμού. Παράλληλα, αγόρασε ειδικά ράφια προκειμένου να γίνει η τακτοποίηση του αρχείου και όλα αυτά πληρώνοντας από την δική του τσέπη, αφού η διαδικασία έγκρισης του εξόδου θα έπαιρνε πάνω από έξι μήνες!

Δείτε εικόνες:

error: Content is protected !!