Λαρισαίων Κοινόν: Η εκδήλωση θα γίνει κανονικά, ας αναλάβουν ευθύνες εισαγγελέας και αστυνομία

DSC 0097 larisaionkoinonegkainia 780x405
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

“Η εκδήλωση θα γίνει κανονικά, βασιζόμαστε στη νομιμότητα” δήλωσε στο onlarissa.gr αργά το μεσημέρι της Τετάρτης ο επικεφαλής της “Λαρισαίων Κοινόν” Κώστας Βαϊούλης, με αφορμή την κατάληψη του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου από ομάδα αναρχικών, με στόχο να ματαιωθεί η βραδινή εκδήλωση για το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

“Έχουμε επισκεφθεί τόσο τον εισαγγελέα όσο και την αστυνομία ζητώντας την εφαρμογή του νόμου. Το βράδυ θα πάμε κανονικά για να γίνει η εκδήλωση. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους” συμπλήρωσε.

Σε σχετική ανακοίνωση που ακολούθησε, αναφέρονται τα εξής: “Η Δημοτική Παράταξη “Λαρισαίων Κοινόν ανακοινώνει στους Πολίτες της Λάρισας ότι η προγραμματισμένη ΝΟΜΙΜΗ εκδήλωση με θέμα “Μεταναστευτικό: Υπόγεια Εισβολή και Τοπικές Κοινωνίες” θα γίνει κανονικά, όπως έχει ανακοινωθεί. παρά την τρομοκρατία των γνωστών-αγνώστων.

Η Αστυνομία ο Εισαγγελέας υπηρεσίας, και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, οφείλουν να πράξουν ό,τι απαιτείται σύμφωνα με τον νόμο, ώστε να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη διενέργεια της.

Θέτουμε τους πάντες προ των ευθυνών τους. Καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν αυτή την τραμπούκικη και προβοκατόρικη ενέργεια των κατευθυνόμενων μπαχαλάκηδων και τους πολίτες της Λάρισας να διατρανώσουν με την παρουσία τους μαζί μας ότι η Λάρισα δεν είναι χώρος παρανομίας και αναρχίας”.

Διαβάστε εδώ το αρχικό ρεπορτάζ για την κατάληψη

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!