ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αχ. Μπέος: Κατασκευάζετε ιστορίες σε βάρος μου – Δώστε πίσω τα λεφτά που καταχραστήκατε

article22770.w hr
banner
milonas 728x120

Επίθεση σε ΜΜΕ εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, για την καθυστερημένη δημοσιοποίηση μίας χιουμοριστικής έκφρασης στο πλαίσιο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου προς τον επικεφαλής της Λαϊκης Συσπείρωσης του Δήμου Βόλου Απόστολο Ριζόπουλο:

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος αναφέρει σε δήλωσή του:

“Με σημαντική καθυστέρηση είδα σε αθηναϊκά ΜΜΕ να γίνεται σήμερα αναπαραγωγή, με ύφος εχθρικό και επιτιμητικό, της χιουμοριστικής απάντησης που έδωσα πριν μια βδομάδα σε σύμβουλο του ΚΚΕ που “διεκτραγωδούσε” την δήθεν έλλειψη WC για εκπαιδευτικούς σε συγκεκριμένα σχολεία.

Και τον παρότρυνα, με εμφανή διάθεση αστεϊσμού, δάσκαλος ών ο ίδιος, να κάνουν χρήση είτε γιο – γιο, είτε σερβιέτας, κατά περίπτωση, και να αφήσουν τις τουαλέτες στους μαθητές. Ωστόσο η ευαισθησία κάποιων δημοσιογραφικών “εισαγγελέων” που υπηρετούν πιστά την εκδοτική διαπλοκή, που βούλιαξε την χώρα και φτωχοποίησε τους Έλληνες, με τα σκανδαλώδη “θαλασσοδάνεια”, δεν άντεξε και με στοχοποίησαν γι ακόμη μια φορά.

Θα τους παρότρυνα από τη μια να κατεβάσουν λίγο τις κεραίες της… ευαισθησίας τους και να ζήσουν σαν απλοί άνθρωποι με χαμόγελο και από την άλλη, αν δεν το μπορούν, να συμβουλεύσουν τα αφεντικά τους να επιστρέψουν στο Δημόσιο τα λεφτά που καταχράστηκαν! Τότε να είναι σίγουροι ότι θα γεμίσουμε την Ελλάδα τουαλέτες…

ΥΓ. Καλά δεν βαρεθήκατε να στήνετε και να κατασκευάζετε «ιστορίες» σε βάρος μου; με τούτα και με τα άλλα, με όλες αυτές τις ασχήμιες και τις προβοκάτσιες σας, επανεκλέχτηκα με ποσοστό κοντά στο 60%! Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι τι βρόμικο ρόλο παίζετε, γι αυτό συνεχίστε. Να περάσω το 70 στις επόμενς εκλογές…”

error: Content is protected !!