ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
dream2019 1024x480

Πρόταση συνεργασίας του Μουσείου Πόλης με το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας «Φωτομετρία»

milonas

Πρόταση συνεργασίας του Μουσείου της Πόλης του Βόλου με το Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας «Φωτομετρία», που πραγματαποιείται για 12η χρονιά, στην πόλη των Ιωαννίνων, θα έρθει προς έγκριση στο Δ.Σ. του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στις 13:30.

Συγκεκριμένα η πρόταση αφορά στην παρουσίαση της έκθεσης «Δ. Λέτσιος Ένα πορτρέτο του Βόλου» στον 1ο όροφο, της Δημοτικής Πινακοθήκης Ιωαννίνων σε επιμέλεια Ηρ. Παπαϊωάννου (επιμελητής Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης), από τις 28/05/20 (ημέρα εγκαινίων) έως τις 30/06/20.

Όπως αναλυτικά αναφέρεται στην εισήγηση:

«To Photometria International Photography Festival (Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας «Φωτομετρία») πρόκειται να πραγματοποιηθεί για 12η συνεχή χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων από τις 27 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου 2020. Στο πλαίσιο αυτό, οι διοργανωτές του φεστιβάλ προτείνουν την έναρξη συνεργασίας με το Μουσείο της Πόλης του Βόλου, παρουσιάζοντας την έκθεση «Δ. Λέτσιος Ένα πορτρέτο του Βόλου» στον 1ο όροφο, της Δημοτικής Πινακοθήκης Ιωαννίνων σε επιμέλεια Ηρ. Παπαϊωάννου (επιμελητής Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης), από τις 28/05/20 (ημέρα εγκαινίων) έως τις 30/06/20.

Εισηγούμαστε θετικά στο παραπάνω αίτημα και σας παρακαλούμε για τη λήψη σχετικής απόφασης.

Η προϊσταμένη της Δ/νσης
Αίγλη Δημόγλου»

Facebook Comments

error: Content is protected !!