Β. Χατζηκυριάκος: Να φιλοξενήσουμε μετανάστες στον Αλμυρό, αλλά με προϋποθέσεις

XATZIKYRIAKOS 80050000000jpg
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

“Ναι, υπό προϋποθέσεις” λέει ο δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος στην έλευση μεταναστών και προσφύγων στα όρια του Δήμου του. Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη, ο δήμαρχος τόνισε οτι το σημείο το οποίο ακούγεται οτι θα στηθεί hot spot μεταναστών βρίσκεται στο Αϊδίνι, στα διοικητικά όρια του Δήμου Βόλου, από τον οποίον όμως απέχει σαράντα χιλιόμετρα. Το σημείο όμως αυτό απέχει από την πόλη του Αλμυρού μόλις 3 χιλιόμετρα!

KEN

“Να υπάρξουν πρώτα οι προϋποθέσεις από το Κράτος και μετά ευχαρίστως να τους φιλοξενήσουμε” είπε ο κ. Χατζηκυριάκος, ο οποίος σημείωσε:

“Το Αστυνομικό τμήμα μπορεί να ανταπεξέλθει; Να μας φέρουν 30 αστυνομικους, 30 γιατρούς για το Κέντρο Υγείας και να μας πούνε πόσα παιδιά θα πάνε στο σχολείο.

Να λειτουργήσει κανονικά η κοινωνία, όχι να μπλοκάρουμε εντελώς. Το Δημόσιο είναι υποστελεχωμένο. Έχουμε μεγάλες ελλείψεις και τεράστια ζητήματα. Δεν είναι ρατσιστές οι Έλληνες. Είναι γελοίο να τσακωνόμαστε και να φωνάζουμε για να πάνε οι πρόσφυγες σε μία άλλη πόλη. Είναι ένα υπαρκτό πρόβλημα. Να βοηθήσουμε στο κάλεσμα μίας Κυβέρνησης, αλλά να συνενοηθούμε. Να μας προσφέρουν τα μέσα και κανείς δε θα έχει κανένα πρόβλημα μετά. Δεν είμαστε εμείς οι έξυπνοι και στα νησιά οι χαζοί. “

error: Content is protected !!