ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οκτώ Λαρισαίοι έφυγαν για το τελευταίο «ταξίδι»

kideia triantafyllo khdeies
milonas 728x120

Έφυγε από την ζωή ο Γρηγόριος Καραγιάννης στα 73 του έτη. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Γεωργία, τα παιδιά του, αδέλφια και ανίψια.

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο Στέφανος Τσολάκης. Η κηδεία του θα γίνει  σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεησμέρι από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στη Βελίκα Αγιάς. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Αικατερίνη, τα παιδιά του, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Στα 87 του έτη απεβίωσε ο Αθανάσιος Γενητσεφτσής. Κηδεύεται σήμερα Παρασκευή και ώρα 11π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Δένδρα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τα παιδιά του, εγγόνια, αδέρφια, δισέγγονο και ανίψια.

«Έφυγε» η Σοφία Μπαμπανίκου σε ηλικία 87 ετών. Κηδεύεται σήμερα Παρασκευή και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Τιμίου Ιωάννου Προδρόμου στον Παραπόταμο. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.

Πέθανε στα 91 της έτη Ελένη Αργυρούδη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αετόλοφο Αγιάς. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια και δισέγγονα.

Απεβίωσε στα 92 του χρόνια ο Αναστάσιος Χαμψας. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Τερψιθέα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Αικατερίνη, τα παιδιά του, εγγόνια, αδερφή και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 93 ετών η Ανδρεάννα Ρόμπα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Παρασκευή και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στο Μακρυχώρι. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια, δισέγγονα, αδέρφια και ανίψια.

Πέθανε ο Ταξίαρχος (ΠΖ) ε.α. Χρήστος Λυμπίκης. Κηδεύεται σήμερα Παρασκευή και ώρα 12μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στη Λάρισα. Ο εκλιπών αφήνει πίσω την σύζυγό του Αγορίτσα, τα παιδιά του, εγγόνια και αδέλφια.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!