Βόλος:« Εμφύλιος πόλεμος» στο Εργατικό κίνημα – ΠΑΜΕ κατά ΓΣΕΕ

GSEE 678x381
stergiou
fotou
728x110 3

Συνεχίζεται ο “εμφύλιος πόλεμος” στο εσωτερικό του συνδικαλιστικού κινήματος του Βόλου με νέα κόντρα μεταξύ του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ Μαγνησίας. Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο με ανακοίνωσή του καταγγέλει την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ οτι σήμερα ήταν παρούσα στον Βόλο με σκοπό να επισκεφθούν τον εισαγγελέα και να ζητήσουν την απομπομπή του ΠΑΜΕ από διαδικασίες εκλογών.

728X100 3

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ έχει ξαμοληθεί ανά την Ελλάδα όχι βέβαια για να επισκεφθεί χώρους δουλειάς ή να οργανώσει κινητοποιήσεις. Αυτά τα αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. 

Σήμερα βρέθηκε στο Βόλο ο επονομαζόμενος Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Κιουτσούκης, όπου επισκέφτηκε μαζί με άλλα στελέχη (Θεοχάρης κλπ.) τον εισαγγελέα της περιοχής και τον δικηγορικό Σύλλογο. Βρέθηκαν εκεί γιατί θέλουν να βάλουν εμπόδια στη δράση των ταξικών δυνάμεων. Βρέθηκαν εκεί για να ζητήσουν τα εκλεγμένα στελέχη του ταξικού κινήματος του Εργατικού Κέντρου Βόλου:

  • να μη μπορούν να παρευρίσκονται στις αρχαιρεσίες των σωματείων. (Σύντομα στελέχη της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ θα επιχειρήσουν να κάνουν εκλογές σε ένα συνδικάτο ανύπαρκτο στην περιοχή).
  • να μην τους δίνονται τα έγγραφα των αρχαιρεσιών των σωματείων. Δε θέλουν να αποκαλύπτονται οι νοθείες τους, οι μαϊμούδες αντιπρόσωποι και άλλα.

Αν νομίζει η συνδικαλιστική μαφία, όπως την έχουν ονομάσει οι εργαζόμενοι, ότι έτσι θα εμποδίσει τα συνδικάτα στη δράση τους, είναι γελασμένη. Τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ θα συνεχίσουν τον αγώνα για να πεταχτούν έξω από τα συνδικάτα οι εργοδότες, οι νόθοι και οι μαϊμού αντιπρόσωποι. Πίσω ούτε βήμα δεν κάνουμε. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική των επιχειρηματικών συμφερόντων και των κυβερνήσεών τους.

Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ μπορεί να συνεχίσει να συσκέπτεται πίσω από κλειστά γραφεία σε ποιό πολυτελές θέρετρο θα κάνει το νέο συνέδριο της ΓΣΕΕ. 

error: Content is protected !!