Η αριστερά που δεν θέλουμε

zarkadas hilias
milonas 728x120

Γράφει ο Ηλίας Ζαρκάδας

Οι δηλώσεις Στέλιου Λημνιού ήταν σαφέστατες “Εμείς την ΑΓΕΤ θέλουμε να κλείσουμε, τι μας νοιάζει και αν μολύνουν άλλοι” μεταγλωτίζοντας τες στο πραγματικό τους νόημα.

Ο Μάκης Τσάμης προπονείτε για επόμενος δήμαρχος Βόλου αφού από το βήμα του Ιατρικού Συλλόγου παίρνει προβάδισμα και σκεπτόμενος ιατρικά λέει “δεν τρομάζω τους Βολιώτες με ένα αόρατο πράγμα ώστε να με ψηφίσουν για δήμαρχο να το καθαρίσω μετά;”

Μαζί και η Περιβαλοντική Πρωτοβουλία όπου μας πείθει ότι για το νότιο πήλιο καλή είναι η αφαλάτωση, την θέλουμε και εμείς αλλά να μην την κάνετε γιατί το νερό θα είναι αλμυρό, τα ψάρια θα σκοτώνονται στις τουρμπίνες, τζάμπα λεφτά θα δώσετε, αφού θα έρθουμε εμείς να σας το κλείσουμε.

Από πίσω στο ουραίο ακολουθούν και οι υπόλοιποι “επιστημονικοί” σύλλογοι συνυφασμένοι με την αριστερά να φωνάζουν “Όπα, όπα, παιδιά να πάρουμε και εμείς λίγο δόξα, μην τα θέλετε όλα δικά σας… κάνουμε και εμείς αγώνα”

Πλαγίως εκ αριστερών βγαίνουν και κάτι καταλήψεις σε σχολεία γιατί η νέα γενιά νοιάζεται πραγματικά και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς παιδομάζωμα, στρατολόγηση και γενιτσαριό (εκ του καρακιτσαριό).

Φυσικά όλοι αυτοί οι Πρωταγωνιστές της Γιαλαντζί Αριστεράς, δεν δίνουν δεκάρα για τον κόσμο αλλά πονάνε γιατί από τα λάθη τους χάσανε την κουτάλα και δώσανε με 0-3 σκορ την εξουσία στην Νέα Δημοκρατία.

Θέλω να πω σε όλους αυτούς τους Γιαλαντζί Αριστερούς, ότι εκείνες τις μέρες δεν έβρεχε, αλλά ο ίδιος ο κόσμος σας έφτυvε γιατί αντί να κοιτάτε τον κόσμο και τις ανάγκες του, εσείς κοιτούσατε άλλα πράγματα όπως την πάρτη σας.

Για το τέλος να ευχηθώ καλή θητεία στον ήδη ερχόμενο Δήμαρχο Μάκη Τσάμη, καλό κλείσιμο στην ΑΓΕΤ στον Στέλιο Λημνιό και εύχομαι να καταφέρουν να μας σώσουν!

Αν αυτή είναι η αριστερά… ας προσέχαμε…

Στην Υγειά μας λοιπόν και στην Υγειά των Σωτήρων που μας προσέχουν!

error: Content is protected !!