Πέντε Λαρισαίοι έφυγαν από την ζωή

kideia 2 780x405
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Κωνσταντίνος Κουτές. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή από τον Ιερό Ναό του Αγίου Θωμά Λάρισας. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Ελπίδα, τα παιδιά του, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 79 ετών ο Τάσος Κρητικός. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στη Σπηλιά. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Νίκη, τα παιδιά του, εγγόνια, αδέλφια και ανίψια.

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών η Αικατερίνη Σινάτικα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Κυριακή και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συκούριο. Η εκλιπούσα αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Αθανάσιο, τα παιδιά της, εγγόνια και ανίψια.

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο Ιωάννης Ζυγοροδήμος. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή και ώρα 12μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Μοδέστου Γόννων. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του την σύζυγό του Μαρία, τα παιδιά του, εγγόνια, δισέγγονο και ανίψια.

Σε ηλικία 94 ετών «έφυγε» η Ελένη Ζαρίμπα. Κηδεύτηκε χθες Σάββατο από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα. Η εκλιπούσα άφησε πίσω της τα παιδιά της, εγγόνια, δισέγγονους και ανιψιούς.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!