Μ. Χρυσοβελώνη: Επικροτώ την επέμβαση της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ

xrisovelwni
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Την επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, μετά τις καταγγελίες για τέλεση έκνομων πράξεων, την ώρα που εντός του κτιρίου αίθουσες είχαν μετατραπεί σε γιάφκες εγκληματικών οργανώσεων, σχολίασε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην TRT η τέως υφυπουργός και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επικροτώντας τη στάση των Αρχών.

KENT728X100 1

Συγκεκριμένα στη δήλωσή της η κ. Χρυσοβελώνη τόνισε:

“θεωρώ οτι τα πανεπιστήμια είναι χώροι σπουδών, μάθησης, εκπαίδευσης και διακίνησης των ιδεών, αλλά σε καμία περίπτωση χώρος τέλεσης αξιόποινων πράξεων, πόσο μάλλον στην ΑΣΟΕΕ που λέγεται οτι υπήρχε ένα οπλοστάσιο. Σαφέστατα η Αστυνομία επιβάλλεται να παρεμβαίνει για να αποκαθιστά την τάξη. Ακόμα κι αν λέμε οτι καταργήθηκε το άσυλο, εγώ λέω οτι πάντα υπάρχει ο ρόλος που πρέπει να παίζουν τα πανεπιστήμια. Μη μπερδεύουμε αυτό με το γίνονται τα πανεπιστήμια χώροι περίθλαψης άτομων που κινούνται εκτός νόμου.”

Η κ. Χρυσοβελώνη σημείωσε ακόμα:

“Η επέμβαση της αστυνομίας δεν προκύπτει οτι είχε στόχο τους φοιτητές. Είχε συγκεκριμένο στόχο. Ακόμα κι αν αναφέρθηκε οτι υπάρχει οπλοστάσιο, δεν πρέπει να γίνει η παρέμβαση της αστυνομίας; Σαφέστατα πρέπει” τόνισε.

Η τέως υφυπουργός Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώτη επιλαχούσα βουλευτής του νομού Μαγνησίας μίλησε και για τη στάση που τηρεί το κόμμα της στο ζήτημα:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολυσυλλεκτικό κόμμα. Αυτό δε με εμποδίζει να υπάρχει διαφορετικότητα στις σκέψεις και στις ιδέες. Εγώ εκφράζω αυτά που πάντα πίστευα ακόμα και με την ιδιότητα της δικηγόρου. Να μη φτάνουμε στα άκρα και ξεφεύγουμε από τα όρια. Εδώ ήταν πολύ στοχευμένη η παρέμβαση που έκανε η αστυνομία. Επικροτώ την ενέργεια και δίνω τα εύσημα πρώτα στην αστυνομία για την εξάρθρωση και της τρομοκρατικής οργάνωσης προχθές.” τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη.

 

error: Content is protected !!