Κατάμεστη η αίθουσα του ΔΩΛ στην φιλανθρωπική βραδιά της «Υπατίας» (φωτο)

IMG 2260 ypatia 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με επιτυχία διοργανώθηκε η φιλανθρωπική βραδιά της «Υπατίας» στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου το βράδυ της Τετάρτης.

Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στην Παιδεία και τον Πολιτισμό, στη διάρκεια της οποίας βραβεύτηκαν άνθρωποι των τεχνών, της επιστήμης και της επιχειρηματικότητας, αλλά και πάνω απ’ όλα η μικρή Λεντιόνα, μια μαχήτρια και νικήτρια του καρκίνου.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με μελωδίες της Ράνιας Τσοχατζή-Γκάγκα και μουσική συναυλία του Λουδοβίκου των Ανωγείων.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν οι: Γιώργος Λουκάς Dr. Γνωστικής Ομοιοπαθητικής, Κωνσταντίνος Κουσκούκης καθηγητής Ιατρικής, Αγγελική Κομποχόλη δρ. Φιλολογίας, Μαρίνα Μόσχα κλινική ψυχολόγος, Κατερίνα Μιχαηλίδου σύμβουλος Γαλουχίας, Μιχάλης Μαντζανάς αναπλ. καθηγητής Πανεπιστημίου και Γιώργος Φουντουλάκης πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής.

Δείτε φωτογραφίες:

Κατάμεστη η αίθουσα του ΔΩΛ στην φιλανθρωπική βραδιά της «Υπατίας» (φωτο)Κατάμεστη η αίθουσα του ΔΩΛ στην φιλανθρωπική βραδιά της «Υπατίας» (φωτο)Κατάμεστη η αίθουσα του ΔΩΛ στην φιλανθρωπική βραδιά της «Υπατίας» (φωτο)Κατάμεστη η αίθουσα του ΔΩΛ στην φιλανθρωπική βραδιά της «Υπατίας» (φωτο)Κατάμεστη η αίθουσα του ΔΩΛ στην φιλανθρωπική βραδιά της «Υπατίας» (φωτο)Κατάμεστη η αίθουσα του ΔΩΛ στην φιλανθρωπική βραδιά της «Υπατίας» (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!