Βαϊούλης: Δε μπορεί στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας να κάνουν κουμάντο οι μπαχαλάκηδες

dimotiko symvoylio larisas
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε καταγγελία για τη στάση του Δημοτικού Ραδιοφώνου Λάρισας σε ότι αφορά στα γεγονότα της κατάληψης του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου από εξουσιαστές προ ημερών αλλά και για την κάλυψη των δημοτικών συμβουλίων, προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της «Λαρισαίων Κοινόν».

Όπως τόνισε ο κ. Βαϊούλης, «πήγαν και κάλυψαν τα γεγονότα της προηγούμενης Τετάρτης, όμως θα περίμενε κανείς ότι θα συνέχιζαν και με ρεπορτάζ το βράδυ. Δυστυχώς δεν υπήρξε κάλυψη. Παρατηρώντας το δημοτικό ραδιόφωνο βλέπω ότι εκτός από την προηγούμενη συνεδρίαση, στις προηγούμενες συνεδριάσεις, σταματούσε η αναφορά στον κ. Γούλα, δηλαδή ανέφερε τι έλεγε η παράταξη του κ. Δημάρχου, της κ. Καραλαριώτου, του κ. Γούλα και αγνοούσαν τον κ. Γαμβρούλα και εμένα… Επειδή είναι δημοτικό ραδιόφωνο, δε μπορεί να το κάνει κουμάντο το γραφείο τύπου των μπαχαλάκηδων». Τέλος, πρότεινε τη δημιουργία μίας διαπαραταξιακής επιτροπής «που θα φροντίζει ισότιμη και σωστή παρουσία των θέσεων όλων των παρατάξεων».

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

«Αν υπάρχουν κάποια λάθη να τα δούμε» είπε στην απάντησή του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «το Ραδιόφωνο έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα δημοκρατικής γραφής. Έχει οργανωθεί με τέτοιο τρόπο που η δημοτική αρχή στα έξι χρόνια που είμαστε, δεν το έχει χρησιμοποιήσει, ούτε μία φορά, ούτε στις εκλογές για λογαριασμό μας. Όλη η διαδικασία της λειτουργίας του Ραδιοφώνου είναι αξιόλογη. Αυτό εισπράττεται από την κοινωνία. Αν κάπου υπάρχουν κάποια λάθη να τα δούμε, αλλά έχω την αίσθηση ότι γενικεύετε ένα ζήτημα».

Σε ότι αφορά τα καθ’ αυτού γεγονότα, ο κ. Καλογιάννης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η άδεια η οποία δόθηκε στη Λαρισαίων Κοινόν είναι αυτό που έπρεπε να γίνει χωρίς κανέναν αποκλεισμό. Σέβομαι τις παρατάξεις του Δ.Σ. και τους φορείς που ζητούν τις άδειες γι’ αυτούς τους χώρους.

Το μήνυμα το δικό μου εκείνη τη στιγμή ήταν «όχι γεγονότα στην πόλη, βρείτε τρόπο να εκτονωθεί η κατάσταση».

newsroom onlarissa.gr

Πηγή: onlarissa.gr

KENT 2
error: Content is protected !!