Γεννηματά από Λάρισα: Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ομερτά στις ευθύνες και απόλυτη συμφωνία στα μεγάλα θέματα (video)

gennimat liakouli6 780x405
banner
milonas 728x120

Τα πυρά της κατά της κυβέρνησης αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε από τη Λάρισα το βράδυ της Παρασκευής η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των εγκαινίων του πολιτικού γραφείου της βουλευτή κ. Ευαγγελίας Λιακούλη.

“Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι αύριο η πραγματική κυβερνώσα αριστερά γιατί δυστυχώς η χώρα μας, η Ελληνική κοινωνία ακόμη και μετά τις εκλογές είναι αντιμέτωπη ακόμη με τα ίδια αδιέξοδα καθώς ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του έχουν επιλέξει να πορεύονται στα χνάρια του κ. Τσίπρα σε όλα τα μεγάλα θέματα” είπε μεταξύ άλλων η κ. Γεννηματά για να συμπληρώσει ότι “Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έχουν μία απόλυτη ομερτά για να κρύβουν τις ευθύνες τους αλλά μία απόλυτη συμφωνία στα μεγάλα εθνικά θέματα”.

Σε ότι αφορά τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως “είναι δυνατό μέσα από το Κίνημα Αλλαγής”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της προέδρου του ΚΙΝΑΛ:

Από την πλευρά της η κ. Λιακούλη ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός πιλοτικού κοινωνικού δικτύου με τον τίτλο “κανείς μόνος”, στο οποίο όπως εξήγησε “θα συμμετέχουν σε αυτό εθελοντικά απλοί πολίτες, όλων των χώρων, των επαγγελμάτων και των ιδιοτήτων. Επιστήμονες που θα προσφέρουν υπηρεσίες στο δίκτυο, όπως γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, λογιστές κλπ για τους ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν τέτοιες υπηρεσίες. Επιστήμονες της ψυχικής υγείας, για όσους χρειάζονται στήριξη. Απλοί Άνθρωποι της γειτονιάς που θα προσφέρουν συντροφιά σε μόνους και κυρίως όλοι μαζί θα παράγουμε δράσεις ευαισθητοποίησης και καμπάνιες ενημέρωσης για σημαντικά θέματα του νομού μας.”

Δείτε φωτογραφίες:

Γεννηματά από Λάρισα: Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ομερτά στις ευθύνες και απόλυτη συμφωνία στα μεγάλα θέματα (video)Γεννηματά από Λάρισα: Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ομερτά στις ευθύνες και απόλυτη συμφωνία στα μεγάλα θέματα (video)Γεννηματά από Λάρισα: Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ομερτά στις ευθύνες και απόλυτη συμφωνία στα μεγάλα θέματα (video)Γεννηματά από Λάρισα: Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ομερτά στις ευθύνες και απόλυτη συμφωνία στα μεγάλα θέματα (video)

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Τζώτζης

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!