Εκδήλωση για τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)

IMG 2562 panepistimio politon ekdilosi
banner
milonas 728x120

Ο Δήμος Λαρισαίων, μετά τον ορισμό της πόλης της Λάρισας στην παγκόσμια Διάσκεψη των Πόλεων που Μαθαίνουν στο Μεντεγίν της Κολομβίας τον Οκτώβρη 2019 ως συντονίστριας πόλης του θεματικού πεδίου «Εκπαίδευση και Κοινωνία των Πολιτών», διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Δημοκρατία και Τοπικές Κοινωνίες: Διαμορφώνοντας Ενεργούς Πολίτες».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναλύθηκαν από τους διακεκριμένους καθηγητές κ.κ. Ted Fleming και Αλέξη Κόκκο οι διεργασίες που απαιτούνται για τη διαμόρφωση μιας Δημοκρατικής – Συμμετοχικής Εκπαίδευσης και ο πολύτιμος ρόλος που διαδραματίζει η Κοινωνία των Ενεργών Πολιτών στη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για την πόλη, στη βάση των αρχών της ισότητας και της αλληλεγγύης.

Παρεμβάσεις έκαναν ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος και ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ανοικτή συζήτηση με το κοινό.

Δείτε φωτογραφίες:

Εκδήλωση για τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)Εκδήλωση για τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)Εκδήλωση για τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)Εκδήλωση για τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)Εκδήλωση για τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)Εκδήλωση για τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)Εκδήλωση για τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)Εκδήλωση για τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)Εκδήλωση για τη διαμόρφωση ενεργών πολιτών πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!