ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Κρούσματα βίας και ανομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης»

2768598


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, 15:54

Την  αντιμετώπιση της έξαρσης της βίας και της ανομίας  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που προκαλεί τις εύλογες ανησυχίες των κατοίκων, των φοιτητών, των επαγγελματιών και των επισκεπτών της πόλης έθεσε  στη Βουλή με επίκαιρη ερώτηση του προς τον αρμόδιο Υφυπουργό ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

«Η φωνή των πολιτών της Θεσσαλονίκης, και ειδικότερα του κέντρου της πόλης, των επαγγελματιών, των κατοίκων, των φοιτητών και των συλλογικών της φορέων εκπέμπει κραυγή αγωνίας, εκπέμπει SOS» τόνισε ο κ.Τριανταφυλλίδης, απευθυνόμενος προς τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη.

«Όταν φτάνουν πολίτες να βιντεοσκοπούν από τα μπαλκόνια τους στην οδό Μελενίκου τη διακίνηση ναρκωτικών και στη στάση του ΟΑΣΘ, μπροστά την Παναγία των Χαλκέων, να συμπλέκονται και να μαχαιρώνονται μέρα μεσημέρι,  οι πολίτες αλλά και οι συλλογικοί φορείς, όπως το Β.Ε.Θ., δικαίως διεκδικούν να αποκατασταθεί το κλίμα της ευνομίας και της ευταξίας».

«Αυτές τις εικόνες δεν τις έχουν ξαναδεί οι Θεσσαλονικείς στην Πλατεία Αριστοτέλους. Εσείς υποσχεθήκατε στον κόσμο της Θεσσαλονίκης επιστροφή στην κανονικότητα. Αυτή είναι η κανονικότητα της Νέας Δημοκρατίας; Να σφάζονται χθες, προχθές και αντιπροχθές στην καρδιά της πόλης άνθρωποι μπροστά στο άγαλμα του Βενιζέλου;» κατέληξε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, 15:54

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!