Μητέρα καταγγέλλει οδηγό του ΚΤΕΛ Λάρισας για εξύβριση κατά γονέων που περίμεναν να παραλάβουν τα παιδιά τους

yperastiko ktel larissas leoforeio 780x405
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το περιστατικό σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστριας του onlarissa.gr έλαβε χώρα χθες, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο χωριό Μάντρα του δήμου Λαρισαίων.

Σύμφωνα με την αναγνώστρια και μητέρα ενός μικρού παιδιού, 6 ετών, ο οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ της Λάρισας εξαπέλυσε ύβρεις προς τις μητέρες των παιδιών δημοτικού  σχολείου, όταν άφηνε τα παιδιά στο συγκεκριμένο χωριό μετά το δρομολόγιο Κοιλαδα -Ραχούλα- Μανδρα – Κουτσοχερο. Να σημειωθεί ότι το δρομολόγιο γίνεται καθημερινά καθώς τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο σε διπλανά χωριά και μεταφέρονται με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Ο οδηγός, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, ήταν εκνευρισμένος επειδή οι μικροί μαθητές είναι ζωηροί και κάνουν φασαρία μέσα στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στην οδήγηση, ενώ στο λεωφορείο υπάρχει συνοδός από το ΚΤΕΛ που προσέχει τους μαθητές η οποία όμως σύμφωνα με την καταγγέλλουσα αντί να προσέχει τα παιδιά και να τα συνετίσει ασχολούνταν με το κινητό της.

Δείτε τα όσα καταγγέλλει η μητέρα του 6χρονου παιδιού με επιστολή της στο onlarissa.gr:

«Οδηγός του ΚΤΕΛ Λάρισας κατά το δρομολόγιο Κοιλάδα -Ραχούλα- Μάνδρα – Κουτσόχερο άρχισε να εξαπολύει ύβρεις κατά των μαμάδων που περίμεναν να παραλάβουν τα παιδάκια του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ! Συγκεκριμένα, φωνάζοντας σχεδόν ουρλιάζοντας έλεγε να συνετίσουν τα παιδιά τους και ότι δεν μπορεί να έχει πονοκέφαλο από τις φωνές τους και πως άλλη φόρα δεν θα τα ξαναβάλει στο λεωφορείο έτσι ώστε να αναγκάζονται οι ίδιες να τα πηγαινοφέρνουν!

Η δε συνοδός δεν έπαιρνε θέση και σε ερώτηση των γονέων για τον ρόλο της απάντησε πως δεν μπορώ να μιλήσω διότι “την έχουμε βάλει στο μάτι”! Σε όλη την διαδρομή η συνοδός ασχολούταν με το κινητό της! Έπειτα οι γονείς απευθύνθηκαν στον σταθμάρχη ο οποίος επιβεβαίωσε πως όντως είναι ατίθασα τα παιδάκια του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ τα οποία έχουν συνοδό καθ’ όλη την διαδρομή!

Τέλος η συγκεκριμένη συνοδός δεν ασκεί τα καθήκοντα της με αποτέλεσμα να παραπονούνται οι γονείς στο ΚΤΕΛ χωρίς όμως να δίνει λύση το ΚΤΕΛ».

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!