ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το προφίλ του μαθητή που άνοιξε πυρ σε σχολείο έξω από το Λος Αντζελες

2768422
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, 12:35

Ως ένα «ήσυχο» και «έξυπνο» παιδί περιγράφουν όσοι τον γνώριζαν τον 16χρονο που άνοιξε πυρ σε σχολείο  εχθές έξω από το Λος Αντζελες σκοτώνοντας δύο μαθητές. 

Ο δράστης πυροβόλησε πέντε μαθητές, επιλέγοντάς τους τυχαία απ ‘ό,τι φαίνεται και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Δύο από τους μαθητές έχασαν τη ζωή τους ενώ ο ίδιος ο ένοπλος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο ανήλικος ζούσε με τη μητέρα του στη Σάντα Κλαρίτα, ένα προάστιο του Λος Άντζελες με περίπου 210.000 κατοίκους που είναι γνωστό για τα καλά σχολεία, τους ασφαλείς δρόμους και τα σχετικά οικονομικά σπίτια. 

Ο πατέρας του παιδιού είχε πεθάνει πριν από δύο χρόνια ενώ τέσσερα χρόνια πριν είχε συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας βιαιοπραγίας κατά της μητέρας του αγοριού. 

Μαθητής από το τμήμα Φυσικής είπε ότι «έμοιαζε με ένα από αυτά τα φυσιολογικά παιδιά» ενώ ένας γείτονας πρόσθεσε ότι ήταν ένα παιδί εσωστρεφές που όμως ποτέ δεν είχε υπάρξει απειλητικό. 

Η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει τα κίνητρα του δράστη και το εάν υπήρχε κάποια σχέση ανάμεσα στον ένοπλο και τα θύματα. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 16χρονος ενήργησε εκ μέρους κάποιας οργάνωσης ή ότι πρέσβευε κάποια συγκεκριμένη ιδεολογία. 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019, 12:36

http://platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!