Βόλος: Χάος σε δικαστήριο – Ο κατηγορούμενος φώναζε προδότες τους δικαστές και ισχυριζόταν οτι ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας!

dikastiria volou 1 1024x683 1024x683
milonas 728x120

Σκηνές απείρου κάλλους, βγαλμένες από τις πλέον ευφάνταστες σκηνές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου εκτυλίχθηκαν χθες στα δικαστήρια του Βόλου, όπου δικάστηκε η υπόθεση των δύο ανδρών, οι οποίοι κατηγορούνταν για εξύβριση, απείθεια, διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας και άρνηση υποβολής εγκληματολογικής σήμανσης. Ο 54χρονος και ο 47χρονος είχαν μεταβεί στο Αστυνομικό τμήμα Αλμυρού για υπόθεση που αφορά τη διακοπή ηλεκτροδότησης στο σπίτι του ενός, από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ αφού υπάρχει απλήρωτος λογαριασμός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην απολογία του ο 47χρονος άνδρας δήλωσε οτι δεν αναγνωρίζει την εξουσία της Αστυνομίας και του Κράτους, οτι και οι δύο αρχές αποτελούν κατοχικά και προδοτικά όργανα, δηλώνοντας παράλληλα στον πρόεδρο του δικαστηρίου οτι ο ίδιος είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και παράλληλα εντολέας των οργάνων της Δικαιοσύνης.

Ο 47χρονος ισχυρίστηκε ακόμα οτι είναι πολιτικό εκπρόσωπος του Σωματείου Ελλήνων Υποστηρικτών του Συντάγματος και οτι η δίωξη είναι… πολιτική!

Την ίδια τακτική ακολούθησε και ο 54χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος δήλωσε οτι με την ψήφιση του μνημονίου έει διαπραχθεί το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας και αυτομάτως ενεργοποιήθηκε το άρθρο 120 του Συντάγματος με αποτέλεσμα οι πολίτες να έχουν την ευθύνη να επαναφέρουν την έννομη τάξη με κάθε τρόπο.

Το Δικαστήριο τους καταδίκασε σε δύο μήνες φυλάκισης χωρίς αναστολή και οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στις Φυλακές Δομοκού.

 

error: Content is protected !!