Μπέος: Ένα μάτσο χάλιες πήγαν στην Άλλη Μεριά και έβαψαν τις περιουσίες του κόσμου

mpeos 2
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Έξαλλος εμφανίστηκε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αχιλλέας Μπέος, για την παρέμβαση που έκαναν “αλληλέγγυοι” στην Άλλη Μεριά, δημιουργώντας αναστάτωση στους κατοίκους και προκαλώντας φθορές, με αφορμή τη φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών σε τοπικό ξενοδοχείο.

KENT728X100

Ο Δήμαρχος Βόλου εκμυστηρεύτηκε οτι είχε μιλήσει με τον επιχειρηματία του ξενοδοχείου, αλλά και με τους κατοίκους της περιοχής και όλα ήταν ήσυχα, ενώ τηρούνταν η απόφαση να μη φιλοξενηθούν πρόσφυγες εντός του κεντρικού ιστού.

“Ξαφνικά πήγε μία μερίδα, που δεν ξέρω από που αποκτούν τέτοιο δικαίωμα, ποιος τους το δίνει, που βρίσκεται η Πολιτεία, η Αστυνομία και επιτρέπει ένα μάτσο χάλιες να πηγαίνουν και να βάφουν την περιουσία του κόσμου. Τους απειλούσανε, τους βρίζανε…” ανέφερε ο δήμαρχος και δήλωσε οτι το θέμα θα συζητηθεί και στο δημοτικό συμβούλιο, ενώ προειδοποίησε: “Να σταματήσουν αυτοί οι 50 – 100 τα καραγκιοζιλίκια. Δε μπορεί να πειράζουν τις περιουσίες των Βολιωτών. Η μειοψηφία δε θα περάσει το δικό της. Σπάνε, λεηλατούνε, γιουχάρουν, αλλά εμείς έχουμε το φάρμακο για όλα τα ποντίκια.”

 

error: Content is protected !!