Σε εορταστικές εκδηλώσεις στην Πομόριε της Βουλγαρίας ο Σύλλογος εν Θεσσαλία Οξυωτών

78345999 402437500637295 6648187595534630912 n
banner
milonas 728x90 1

Στις διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια της γυναικείας χορωδίας και του χορευτικού τμήματος του Βουλγαροελληνικού Συλλόγου “Αγχίαλος” Πομόριε στη Βουλγαρία, συμμετείχε ο Σύλλογος εν Θεσσαλία Οξυωτών με έδρα τη Νέα Αγχίαλο.

Ο Σύλλογος παρουσίασε χορούς τόσο από τη Θεσσαλία όσο και λαϊκό πρόγραμμα, ενώ η υποδοχή που επεφύλαξε το κοινό ήταν θερμή και ενθουσιώδης.

“Το αμφιθέατρο και τις δύο μέρες ήταν κατάμεστο από κόσμο που χάρηκε με την χαρά μας και ταυτόχρονα συγκινήθηκε μαζί μας! Φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την υποδοχή και την φιλοξενία αλλά και με ιδιαίτερη συγκίνηση που συμβάλλαμε κι εμείς σε μια αξιόλογη και αξιέπαινη πολιτιστική προσέγγιση της παλιάς Αγχιάλου με την Νέα Αγχίαλο”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Συλλόγου εν Θεσσαλία Οξυωτών.
“Αυτή η εκδήλωση ήταν μια περίτρανη απόδειξη ότι ο Πολιτισμός είναι εκείνη η δύναμη που ενώνει ανθρώπους, φυλές και λαούς! Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την πρόσκληση και την εμπειρία”, καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

error: Content is protected !!