Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με βροχές και καταιγίδες

1574161362 980 image
banner
milonas 728x90 1

Επιδείνωση του καιρού προβλέπεται σήμερα Τρίτη από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα κυρίως στο Ιόνιο και στα νότια ηπειρωτικά της χώρας.

Επίσης, παροδικές καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας, σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα τοπικά θα ενταθούν, ιδιαίτερα στα δυτικά τμήματα της χώρας, στην Ανατολική Θεσσαλία και στην Κεντρική Μακεδονία. Από τις βραδινές ώρες μέτωπο αρκετά ισχυρών καταιγίδων θα προσεγγίσει το Ιόνιο και τη Δυτική Ελλάδα, επηρεάζοντας έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτη  το μεγαλύτερο μέρος της δυτικής χώρας.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν την Τρίτη:

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά, από τις βραδινές ώρες.

 Ο καιρός της Τετάρτης

Την Τετάρτη θα παρουσιαστούν βροχές, στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Εξασθένηση των φαινομένων προβλέπεται από τα βορειοδυτικά μετά το μεσημέρι.  

Ο καιρός την Πέμπτη:

Την Πέμπτη,θα σημειωθούν βροχές κατά διαστήματα στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Από τις απογευματινές ώρες και από τα νοτιοδυτικά  πλήττονται η Πελοπόννησος, η δυτική Κρήτη, αργά το βράδυ οι Κυκλάδες, τα νότια τμήματα της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς συμπεριλαμβανομένης της Αττικής.

Δείτε το χάρτη και τις περιοχές που θα δεχτούν τις περισσότερες βροχοπτώσεις το διήμερο Τρίτης- Τετάρτης

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού σύμφωνα με το twitter της ΕΜΥ 

 

 

 

 

 

http://platform.twitter.com/widgets.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!