ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η WATT+VOLT χορηγός στο 2ο ΤHESSALY WINE FESTIVAL

watt
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η WATT+VOLT ήταν χορηγός στο 2ο Thessaly Wine Festival που πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο DIVANI PALACE στη Λάρισα.

Στο φεστιβάλ αυτό, παρευρέθηκαν στελέχη της εταιρείας και εκπρόσωποι του καταστήματος WATT+VOLT της Λάρισας με σκοπό να παρουσιάσουν τη νέα καθετοποιημένη υπηρεσία smart vineyard, ενώ παράλληλα συνέβαλαν ενεργά σε αυτό και γνώρισαν και συζήτησαν από κοντά με τους οινοπαραγωγούς, σχετικά με τις ανάγκες και τις τάσεις του κλάδου.

Η WATT+VOLT στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης υπηρεσίας εξοικονόμησης ενέργειας smart everything, προσφέρει την υπηρεσία smart vineyard, χάρη στην οποία κάθε οινοπαραγωγός αποκτά τον απόλυτο έλεγχο του αμπελώνα του, μέσω μιας πλατφόρμας καταγραφής χρήσιμων δεδομένων και μετρήσεων, παρέχοντας παράλληλα τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της καλλιέργειας. Μέσω του αποτελεσματικού και συστηματικού ελέγχου, ο οινοπαραγωγός έχει τη δυνατότητα μείωσης του λειτουργικού κόστους του αμπελώνα του από 10 έως και 50%*.

Στόχος του φεστιβάλ είναι η ανάδειξη των Θεσσαλικών ποικιλιών και προϊόντων οίνου. Απευθύνεται σε οινοπαραγωγούς, οινόφιλους, επιχειρηματίες εστίασης και επαγγελματίες του οινικού κλάδου.
Το φεστιβάλ τέλεσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ΠΕΔ Θεσσαλίας και υπό την επιστημονική αιγίδα της Ένωσης Ελλήνων Οινολόγων.

*Πηγή: https://ec.europa.eu

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!