Τρεις νεκροί από ταραχές στην Τεχεράνη

2770626
banner
milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 10:11

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των ταραχών που ξέσπασαν στην Τεχεράνη και σε άλλες περιοχές του Ιράν λόγω της αύξησης στην τιμή της βενζίνης.   

Το ένα από τα θύματα, το οποίο κατονομάστηκε ως ο Μορτεζά Εμπραχιμί, ήταν αξιωματικός των Φρουρών της Επανάστασης, ενώ τα άλλα δύο, ο Ματζίντ Σεϊχί και ο Μοσταφά Ρεζαΐ ήταν μέλη των Μπασιτζί, της πολιτοφυλακής που συνδέεται με τους Φρουρούς της Επανάστασης, διευκρινίζουν τα πρακτορεία ειδήσεων, Fars και Isna, τα οποία επικαλούνται ανακοίνωση μιας τοπικής βάσης των Φρουρών της Επανάστασης.

Σύμφωαν με το Fars, ο Εμπραχιμί μόλις είχε αποκτήσει δεύτερο παιδί και ότι οι Σεϊχί και Ρεζαΐ ήταν αντίστοιχα ηλικίας 22 και 33 ετών. Η κηδεία των τριών ανδρών θα γίνει την Τετάρτη.

Με τον θάνατο του αξιωματικού των Φρουρών της Επανάστασης και των δύο μελών των Μπασιτζί ανέρχεται σε πέντε ο αριθμός των θανάτων που έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως από τότε που άρχισαν τα επεισόδια.

Ωστόσο τουλάχιστον 6 άνθρωποι έχουν χάσει επίσης τη ζωή τους, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν από διάφορα ιρανικά πρακτορεία ειδήσεων, τα οποία εν γένει δεν αναφέρουν πηγές για την πληροφορία αυτή ούτε πολλές λεπτομέρειες.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 10:11

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!