Όλα όσα είπε η Ζέττα Μακρή στη συνάντηση με τον Κυρ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

76941515 2772496279476964 7038125696358547456 o
milonas 728x120

Για περίπου τριάντα λεπτά της ώρας συζήτησαν στο Πρωθυπουργικό γραφείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή, όπως αποκαλύπτει το TheNewspaper.gr. Η κ. Μακρή ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα ανοιχτά τοπικά ζητήματα, για τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν ήδη ενήμερος, καθώς έχει καθημερινή πληροφόρηση για το τι συμβαίνει σε κάθε γωνιά της ελληνικής περιφέρειας.

Το ραντεβού πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, ενώ δεν έλειψαν από τη συζήτηση και θέματα της επικαιρότητας. Μάλιστα, η συνάντηση συνέπεσε με την έναρξη λειτουργίας του τετραψήφιου τηλεφωνικού αριθμού για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Η κ. Μακρή, η οποία ως υφυπουργός Υγείας ενεργοποίησε τον νόμο, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τις αντιδράσεις που είχαν προκύψει τότε, ενώ συμφώνησαν οτι το μέτρο είναι σωστό και πρέπει να εφαρμοστεί.

Παράλληλα, η κ. Μακρή επισήμανε οτι η συνεργασία βουλευτών και Υπουργών είναι άψογη, αφού οι πόρτες των υπουργικών γραφείων είναι ανοιχτές και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται άμεσες.

Σημειώνεται οτι η κ. Μακρή είναι η πρώτη βουλευτής από τη Θεσσαλία που συναντάται κατ’ ιδίαν με τον Πρωθυπουργό.

error: Content is protected !!