Δήμος Βόλου: Απόπειρα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας στην υπόθεση Στάχτου

dimarxeio Volou
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Για απόπειρα διαστρέβλωσης, από μερίδα ΜΜΕ, της πραγματικότητας γύρω από την έκβαση της δικαστικής προσφυγής μελών της  κατά της προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Θάλειας Στάχτου, κάνει λόγο η Δημοτική Αρχή Βόλου, με αφορμή τη σημερινή αθώωση της. Όπως ειδικότερα, αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, η αθώωση της κ. Στάχτου ήρθε ως αποτέλεσμα της δήλωσης που έκανε ενώπιον του Δικαστηρίου, στην οποία ανέφερε ότι δεν είχε πρόθεση να θίξει την υπόληψη των μηνυτών σε προσωπικό επίπεδο.

KENT728X100 1

Η ανακοίνωση:

Δυστυχώς και με αφορμή την απόπειρα διαστρέβλωσης από συγκεκριμένα Μέσα Ενημέρωσης (;) της πραγματικότητας γύρω από την έκβαση της δικαστικής προσφυγής μελών της Δημοτικής μας Αρχής κατά της προέδρου του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, επιβεβαιώνεται το πολύ χαμηλό έως άθλιο επίπεδο ορισμένων που διεκδικούν αναίσχυντα να αυτοχαρακτηρίζονται λειτουργοί της ενημέρωσης.

Την κ. Στάχτου αθώωσε η συναινετική βούληση και η γνήσια δημοκρατική συμπεριφορά των μηνυτών, που έκαναν δεκτή την δήλωσή της ενώπιον του Δικαστηρίου και στην οποία ρητά αναφέρει:

«Σκοπός της συνέντευξης ήταν η άσκηση πολιτικής κριτικής των δράσεων της δημοτικής αρχής Βόλου. Δεν σκόπευα να αφήσω προσωπικές αιχμές σε βάρος των εγκαλούντων-μελών του δημοτικού συμβουλίου και αντιδημάρχων, αλλά στόχος μου ήταν στα πλαίσια του συνδικαλιστικού μου καθήκοντος η προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, χωρίς πρόθεση θίξεως της υπολήψεως σε προσωπικό επίπεδο των μηνυτών».

Όλα τα άλλα, με κορυφαίες τις δηλώσεις ενός εξ Αθηνών αφιχθέντος αρχισυνδικαλιστή,, με χρήματα προφανώς του άγρια φορολογούμενου Έλληνα πολίτη, που πανηγύρισε την…ήττα της Δημοτικής Αρχής, αποτελούν γελοιότητες, πιστοποιούν το βαθύ χάσμα μεταξύ των κάθε λογής εργατοπατέρων, ιδιαίτερα αυτών του Δημοσίου, και της ίδιας της κοινωνίας.

Εν τέλει επαναφέρουν μετ’ επιτάσεως την αδήριτη ανάγκη για γενναίες και ριζικές μεταρρυθμίσεις και στη λειτουργία του Δημοσίου, στο πλαίσιο των πραγματικών αναγκών της κοινωνίας μας, χωρίς  προκλητικά προνόμια και επιλεκτικές μεταχειρίσεις για μικροκομματικούς και ρουσφετολογικούς λόγους.

error: Content is protected !!