Λαϊκή Συσπείρωση Βόλου: Να σταματήσει η δίωξη στην Θ. Στάχτου

15223138801154427381 455x250 1
milonas 728x120

 

Να σταματήσει άμεσα η συνδικαλιστική δίωξη από τη δημοτική αρχή εναντίον της Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας Θάλειας Στάχτου” ζητούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης. Σε ανακοίνωσή τους συνεχίζουν:

“Η δημοτική αρχή Βόλου, όπως και προηγούμενες δημοτικές αρχές, με μετακινήσεις υπαλλήλων και διώξεις, επιχειρεί με τη συνέχεια της εκδίκαση της μήνυσης, να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας και εκβιασμού στους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου.

Μπροστά στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής και στην οργανωμένη αντίδραση των εργαζομένων απέναντι στα σχέδια για την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών και για την προώθηση όλων των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων στην τοπική διοίκηση, η δημοτική αρχή Βόλου επιβάλλει την καταστολή της αντίστασης των εργαζομένων. Καλούμε τους εργαζόμενους του δήμου να κάνουν βήμα αντεπίθεσης απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, παίρνοντας την υπόθεση της οργάνωσής του αγώνα τους στα χέρια τους, συσπειρωμένοι στο ταξικό κίνημα.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ βρίσκεται πάντα μπροστά στη υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων, χωρίς διακρίσεις.  Καθημερινά δίνει μάχη υπεράσπισης των δικαιωμάτων τους που απειλούνται από την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής, από το αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο που έχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.”

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Ντακούμης Βασίλης

Ριζόπουλος Απόστολος

Τσαλούχας θεόδωρος

error: Content is protected !!