ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σύραξη στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου με Μπέο, Λούλη και δημοτική σύμβουλο –  «Ζητήστε τώρα συγγνώμη»

Στιγμιότυπο 2019 11 20 9.49.17 μμ

Χάος δημιουργήθηκε σήμερα κατά της διάρκεια της 25ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου με αφορμή τα όσα είπε η δημοτική σύμβουλος Βόλου της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Αφρονδίτη Γάντζου – Δραμητινού, σύζυγο του διοικητή του “Αχιλλοπουλείου”.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Όλα ξεκίνησαν μετά την αποκάλυψη του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου οτι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου αρνείται να συζητήσει την παραχώρηση ακινήτων του “Αχιλλοπουλείου” για εκμετάλλευση από τον Δήμο Βόλου, αλλά ταυτόχρονα παραχωρεί τον παλιό κινηματογράφο “Τιτάνια” της παραλίας, σε επιχειρηματία για να γίνει κατάστημα εστίασης και τυχερών παιχνιδιών.

Η κυρία Γάντζου – Δραμητινού διέψευσε τον δήμαρχο λέγοντας οτι είναι αμόρφωτος και λέει ψέματα.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο κ. Μπέος επέστρεψε στην αίθουσα κρατώντας στα χέρια του το μισθωτήριο του Νοσοκομείου Βόλου με πασίγνωστο επιχειρηματία, το οποίο είναι δηλωμένο στην ΑΑΔΕ.

Λάμβάνοντας τον λόγο είπε:

“Εγώ στη ζωή μου, έχω πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνω. Όταν αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου τους πολίτες του Βόλου, ώστε να δοκιμάσουν αν εγώ ως δήμαρχος θα μπορέσω να ανταπεξέλθω, πήρα έναν όρκο τιμής. Όσα χαλάω εγώ τον μήνα για τυχερά, τα βγάζετε εσείς όλο το χρόνο. Εγώ δεν περιμένω από το μισθό του δημάρχου. Εγώ όσο με επιλέγει ο κόσμος θα υπηρετώ την πόλη μου. Αλλά πάντα με αλήθειες. Αυτό είναι το μισθωτήριο συμβόλαιο. Άλλη φορά να είστε πιο προσεκτική. Ίσως να το απέκρυψαν από την κυρία. Αλλά θα σας πω κάτι. Εγώ είμαι τελειόφοιτος δημοτικού, αλλά έχω βγάλει το πανεπιστήμιο της ζωής. Ενας μορφωμένος δε μπορεί αν λέει σε έναν “αμόρφωτο”, οτι είναι αμόρφωτος. Αυτό σας μειώνει. Στην κοινωνία έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Έχετε ένα τουπέ και ξεφτυλιστήκατε πέντε χρόνια και θα ξεφτυλιστείτε ακόμα περισσότερα. Αν εσείς πήγατε σχολείο μπράβο. Εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα. Αλλά επιτρέψτε μας να έχουμε μία άλλη μόρφωση κοινωνική, που είναι ανώτερη από τη δική σας.”

Η ομάδα του κ. Μπέου ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Η κ. Γάντζου – Δραμητινού έλαβε τον λόγο και ζήτησε συγγνώμη για τη διακοπή και όχι επί της ουσίας. “Έχει δίκιο για το ΤΙΤΑΝΙΑ αλλά είπατε κάτι άλλο…” ψέλλισε, αλλά διεκόπη από τους δημοτικούς συμβούλους που απαιτούσαν να ζητήσει συγγνώμη.

“Στο προηγουμενο Δ.Σ. ο κ. Μπέος παρακάλεσε τον κ. Λούλη να διώξει τον “κοπρίτη” τον σύζυγό μου γιατί δεν του επιτρέπει να κάνει deal με τα ακίνητα του Νοσοκομείου” είπε η κ. Γάντζου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Γ.Γ. του Υπουργείου Τουρισμού Κώστα Λούλη, ο οποίος από τα “ορεινά” έδρανα φώναζε οτι η κυρία Γάντζου λέει ψέματα.

 

error: Content is protected !!