Τι είπε για την επίσκεψή της στη Θεσσαλία η Λίνα Μενδώνη – Η απάντηση στις δηλώσεις Χαρακόπουλου περί μη ενημέρωσης βουλευτών

Screenshot 6 2
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

«Εάν πήγαινα περιοδεία, επειδή χρησιμοποιήσατε τη λέξη, να είστε σίγουρος ότι θα τους καλούσα. Γιατί τιμώ τους αιρετούς. Τιμώ τους βουλευτές. Εάν πήγαινα περιοδεία, πράγμα που σημαίνει στη λογική τη δική μου για την περιοδεία, ότι θα έβλεπα τοπικούς παράγοντες, συλλόγους και λοιπά, προφανώς οι βουλευτές θα είχαν πρώτοι και καλύτεροι τη θέση τους. Εγώ όμως δεν πήγα περιοδεία, ούτε στη Θεσσαλία ούτε στη Σαλαμίνα.

Στη Θεσσαλία πήγα για μια τεχνική σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη, τον κύριο Αγοραστό και σαράντα δημοσίους υπαλλήλους, αρμόδιους και εμπλεκόμενους με το ΕΣΠΑ. Διότι το ΕΣΠΑ στη Θεσσαλία είναι στο 5,5%. Η επίσκεψή μου αφορούσε όλη τη Θεσσαλία και όχι τον νομό Λάρισας. Επομένως, κατά τη λογική αυτή, θα έπρεπε να έχω καλέσει όλους τους βουλευτές, όλης της Θεσσαλίας, τεσσάρων περιφερειακών ενοτήτων. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.»

Με αυτές τις δηλώσεις απάντησε στα λεγόμενα του Βουλευτή Λάρισας κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου η Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, με αφορμή την επίσκεψή της στη Λάρισα για την οποία δεν ενημέρωσε τους βουλευτές.

Να θυμίσουμε πως ο Βουλευτής Λάρισας σε ανάρτησή του στο Twitter είχε δηλώσει: «Πληροφορήθηκα, δυστυχώς από τα ΜΜΕ, την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού στην Λάρισα. Έστω, εκ των υστέρων, εύχομαι να ήταν αποδοτική και να έτυχε της δέουσας φιλοξενίας με τη συνοδεία της.» (15.11.19)

Σε νεότερη ανάρτησή του ο κ. Χαρακόπουλους αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο στις δηλώσεις της Υπουργού. Το «τιτίβισμα» του βουλευτή:

Με πληροφορίες από iefimerida.gr

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!