Αίσιο τέλος για την περιπέτεια του άνεργου μισθωτή του Γηροκομείου Βόλου

girokomio volou erotimata apo tin ekpiisi klirodotimatos anafora tou dimou ston isangelea ΒΟΛΟΥ 1024x480 1024x480 1024x480
milonas 728x90 1
728x110 2

Διακανονισμό των οφειλών του και ανανέωση του μισθωτηρίου του έκανε ο άνεργος άνδρας, ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του Γηροκομείου Βόλου. Ο άνδρας είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με καταγγελίες του, ενώ παρέμβαση στο ίδρυμα για τον λόγο αυτό έκανε και ο “Ρουβίκωνας”.

Σε επιστολή του προς τη διοίκηση του ιδρύματος αναφέρει:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τη Διεύθυνση του Ιδρύματος που επιδείξανε για ακόμη μία το κοινωνικό τους πρόσωπο και το φιλανθρωπικό χαρακτήρα τους. Εφόσον η πρόταση σας, αναφορικά με την εγκατάσταση της οικογένειάς μου στη μονοκατοικία στη Νέα Δημητριάδα, η οποία ομολογώ ότι ήταν μία πολύ καλή πρόταση αλλά λόγω του μικρού εμβαδού της δεν τελεσφόρησε, προχωρήσαμε αναδρομικά από 1η Νοεμβρίου 2019, στην σύναψη ανανέωσης του μισθωτηρίου συμβολαίου για το ακίνητο, του οποίου η ισχύς του είχε εκπνεύσει από το Φεβρουάριο 2019 και στο οποίο, συνεχίζω να διαμένω ανελλιπώς με την ηλικιωμένη μητέρα μου και την ανήλικη κόρη μου μέχρι και σήμερα. Με αυτή την εξέλιξη θα συνεχίσω να λαμβάνω το επίδομα του προγράμματος ¨Στέγαση κι Επανένταξη¨.

Πάνω στην ανησυχία και στην αγωνία μου προκειμένου να προστατεύσω τα μέλη της οικογένειας μου σε μία ενδεχόμενη απομάκρυνση μου από την οικία στην οποία διέμενα, ομολογώ ότι προέβηκα σε σπασμωδικές κινήσεις οι οποίες αμαύρωσαν την εικόνα του Ιδρύματος. Θα ήθελα να απολογηθώ για τις άστοχες ενέργειες μου και την συμπεριφορά μου και να ζητήσω την κατανόηση και την επιείκεια σας για όλες τις πράξεις μου. Εξάλλου, αναγνωρίζω ότι η αξία του ενοικίου βάση της περιοχής και των τετραγωνικών μέτρων του ακινήτου, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που αποδίδω στο ίδρυμα. 

Επίσης θέλω να σας διαβεβαιώσω και για τα εξής δύο θέματα:

Α) για τα οφειλόμενα που αφορούν τόσο σε ληξιπρόθεσμα μισθώματα προς το ίδρυμα όσο και σε λογαριασμούς κοινοχρήστων θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια να τα αποπληρώσω σε βάθος χρόνου. Είμαι πρόθυμος να προβώ τόσο με εσάς όσο και με την εταιρεία διαχείρισης θεμάτων της πολυκατοικίας σε διακανονισμό των χρεών μου.

Β) Ακόμη κι αν το επίδομα που θα λαμβάνω από την πρόνοια μετά το Φεβρουάριο 2020 είναι μικρότερο από την αξία του μισθώματος – σήμερα ανέρχεται στα € 280 – είμαι πρόθυμος να αναλάβω να καταβάλλω τη διαφορά, προκειμένου να μη δημιουργηθεί εκ νέου το θέμα ανανέωσης του μισθωτηρίου συμβολαίου.

Κλείνοντας επιθυμώ να σας ευχαριστήσω για ακόμη φορά που δώσατε μία λύση στο αδιέξοδο, στο οποίο είχα περιέλθει, τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου και να σας διαβεβαιώσω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και της εκ νέου ευκαιρίας που απλόχερα μου προσφέρατε.

Μετά τιμής,

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΙΑΜΑΣΙΩΤΗΣ

error: Content is protected !!