ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκινά το κύμα κακοκαιρίας σε Μαγνησία και υπόλοιπη Θεσσαλία

kataigida 2 768x433
stergiou
fotou
728x110 3

Σε ισχύ τίθεται απο τις 03:00 τα ξημερώματα έως τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Θεσσαλία και τις Σποράδες.

728X100

Πιο αναλυτικά έντονες βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται απο τα ξημερώματα στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας που γρήγορα θα επεκταθούν στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού Λάρισας και συγκεκριμένα σε περιοχές του Ολύμπου,Κισσάβου,Μαυροβουνίου,παραλίων Λάρισας καθώς επίσης και στον νομό Μαγνησίας. Τα έντονα φαινόμενα θα διαρκέσουν έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας με σταδιακή βελτίωση απο τα νοτιοδυτικά της περιφέρειας.

Επίσης, σύμφωνα με τον ερασιτέχνη μετωρολόγο Πάνο Αρχοντή, αναμένονται μεγάλα ύψη βροχής, ενδεικτικά σε Τρίκαλα,Καλαμπάκα,Ελασσόνα και Καρδίτσα αναμένονται 50-70 τόνοι νερού το στρέμμα, ενώ σε περιοχές του Κισσάβου και συγκεκριμένα σε Αγιά,Τέμπη,παράλια Λάρισας αναμένονται 70-100 τόνοι νερού το στρέμμα.

Στις παραπάνω περιοχές πολύ πιθανόν να υπάρξουν πλημμυρικά φαινόμενα,κατολισθήσεις,υπερχειλίσεις χειμάρρων και ποταμών οπότε δείξτε την δέουσα προσοχή.

  • ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ.
  • ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Ή ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΠΕΖΟΙ Ή ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
  • ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ.
  • ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΤΟΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΜΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΤΕ.
error: Content is protected !!