Πότε θα παραδοθεί το πάρκινγκ στη Φιλελλήνων – Παράταση πήρε ο εργολάβος

15034026772118518855

Παράταση έλαβε και πήρε ο εργολάβος που εκτελεί τις εργασίες για την κατασκευή του χώρου στάθμευσης στην οδό Φιλελλήνων, ένα έργο που χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Βόλου.

KEN 728X100

Σύμφωνα με τον νέο σχεδιασμό που κατέθεσε, το έργο πρόκειται να είναι έτοιμο αμέσως μετά το Πάσχα και να παραδοθεί προς χρήση.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη δεσμεύθηκε το πάρκινγκ να παραδοθεί το καλοκαίρι του 2020, προκειμένου να μη φανεί ανακόλουθος διότι πιθανά να προκύψουν νέες καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με την εργολήπτρια εταιρεία οι καθυστερήσεις οφείλονται κυρίως στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν οι υπόγειοι χώροι του κτιρίου, αφού τα νερά έφθαναν μέχρι το πρώτο επίπεδο, επιχειρήθηκε άντληση υδάτων, η οποία καθυστέρηση, ενώ αντιμετώπισαν φαινόμενα μούχλας, γλίτσας και οξειδώσεις στον οπλισμό και στα μπετά.

Το έργο με την ολοκλήρωσή του θα προσφέρει 252 θέσεις στάθμευσης στο κέντρο της πόλης σε 13 ορόφους, (7 υπόγειοι), ενώ θα δημιουργηθούν και τρία καταστήματα.

 

error: Content is protected !!