ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιμένει στην… «αλλοίωση» το ΠΑΜΕ Μαγνησίας

4bb8a2a0 6ee7 408c 80b4 5c0c97239ebc

Στην εκδίκαση της μήνυσης του Προέδρου του ΕΚΒ εναντίον των μελών του ψηφοδελτίου της ΔΑΣ Επισιτισμού που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, αναφέρεται με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Μαγνησίας, ρίχοντας εκ νέου “λάδι στη φωτιά” αφού επιμένει στην αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και όχι στη “νοθεία”.

ken
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Την 27η Νοεμβρίου 2019 εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η μήνυση του προέδρου του ΕΚΒ κατά των μελών του ψηφοδελτίου της ΔΑΣ Επισιτισμού που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ. Κατά τη διάρκεια της δίκης συμφωνήθηκε κοινώς αποδεκτό κείμενο που απορρίπτει τον χαρακτηρισμό της «νοθείας» στο πρόσωπο του προέδρου του ΕΚΒ, μιας και «νοθεία» όπως δήλωσε το δικαστήριο σημαίνει να έπαιρνε την κάλπη στο σπίτι του ή να έβαζε μέσα άλλα ψηφοδέλτια, κάτι που προφανώς και δεν έγινε. Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στο δικαστήριο, τα γραφόμενα στην ανακοίνωση της ΔΑΣ Επισιτισμού, την οποία επικαλέστηκε ο πρόεδρος του ΕΚΒ για να προβεί στη μήνυση, προσιδιάζουν σε «αλλοίωση» του αποτελέσματος και όχι σε «νοθεία». Αλλοίωση για την οποία εκκρεμεί να οριστεί δικάσιμος στις σοβαρές καταγγελίες που έκαναν οι συνάδελφοι στο συγκεκριμένο σωματείο.

Επίσης, είναι ευρέως γνωστό ότι οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην αντιπαράθεση μέσα στα σωματεία και στο εργατικό κίνημα, μένουν σε συνδικαλιστικό επίπεδο και δεν την ανάγουν σε προσωπικό επίπεδο, πόσο μάλλον ποτέ δεν ποινικοποιήσαμε την συνδικαλιστική αντιπαράθεση μεταφέροντάς την στην αστυνομία, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή στα δικαστήρια, επικαλούμενοι την προσωπική υπόληψή μας.

error: Content is protected !!