Παρέλαβε η Αστυνομία το όχημα που χάρισαν οι Μύλοι Λούλη [εικόνες]

astt 1024x480
milonas 728x90 1
728x110 2
Τελετή βράβευσης για τη δωρεά ενός οχήματος 4χ4 των Μύλων Λούλη, πραγματοποίησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, παρόντος του Προέδρου του ΔΣ της εταιριίας Νίκου Λούλη.
Ο κ. Λούλης δήλωσε ότι η εταιρεία είναι πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία του Βόλου όλα τα χρόνια και πριν την κρίση και τα χρόνια της κρίσης. Συνέχισε λέγοντας ότι  «Θεωρούμε καθήκον μας να στηρίζουμε τα σώματα ασφαλείας, που παράγουν τρομερό έργο κάτω από αντίξοες συνθήκες και με περιορισμένους προϋπολογισμούς και θεωρούμε προτεραιότητά μας να στηρίζουμε τα σώματα, όταν έχουμε την δυνατότητα. ‘Οταν η κοινωνία έχει αειφορία κι ευπορία μπορούμε κι εμείς να αναπτυσσόμαστε και θεωρούμε καθήκον μας να επιστρέφουμε αξία στην κοινωνία Πέρα από εταιρείες είμαστε κι άνθρωποι».

Εκ μέρους της Αστυνομίας μίλησε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Βασίλης  Καραΐσκος, χαρακτηρίζοντας   εξαιρετική την σημερινή ημέρα για την τοπική αστυνομία, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για τη δεύτερη δωρεά των «Μύλων Λούλη» στην ΕΛ.ΑΣ. «Έχουμε καλή συνεργασία και στήριξη. Το όχημα θα διατεθεί για τις ανάγκες της ΟΠΚΕ, μιας ομάδας που κινείται σε όλη την ηπειρωτική Μαγνησία με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με το όχημα αυτό, μπορούμε να φτάνουμε πιο γρήγορα και με ασφάλεια στα περιστατικά και στο πιο απομακρυσμένο σημείο του Νομού».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

πηγη
error: Content is protected !!