Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την ασφάλεια στην ψηφιακή εποχή διοργάνωσε στο Χατζηγιάννειο η Λαρισαϊκή Λέσχη (φωτο)

λεσχη διαδικτυο 4 780x405
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Προσαρμοστικότητα, Ψυχολογία και Ασφάλεια στη δίνη της Ψηφιακής Επανάστασης» διοργάνωσε το βράδυ της παρασκευής στο «Χατζηγιάννειο» η Λαρισαϊκή Λέσχη σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής του Εθισμού στο Διαδίκτυο» και υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου της Λέσχης κ. Γρηγόρη Πρεζεράκου και του Αντιδημάρχου Λαρισαίων κ. Πάνου Σάπκα, ενώ μίλησαν ακόμη οι:

  • «Εξελίξεις στη μελέτη ψηφιακών συμπεριφορών υψηλού ρίσκου» – Δρ. Κωνσταντίνος Σιώμος, ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων, Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής του Εθισμού στο Διαδίκτυο.
  • «Άνθρωπος, Κοινωνία και Ηθική στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση» – Δρ. Χαράλαμπος Τσέκερης, κοινωνιολόγος, ερευνητής ΕΚΚΕ.
  • «Σύγχρονες Προκλήσεις στον Κυβερνοχώρο, Τάσεις και Προτάσεις» – Γεώργιος Παπαπροδρόμου, υποστράτηγος ΕΛΑΣ ε.α., πρώην διευθυντής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Δείτε φωτογραφίες:

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την ασφάλεια στην ψηφιακή εποχή διοργάνωσε στο Χατζηγιάννειο η Λαρισαϊκή Λέσχη (φωτο)Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την ασφάλεια στην ψηφιακή εποχή διοργάνωσε στο Χατζηγιάννειο η Λαρισαϊκή Λέσχη (φωτο)Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την ασφάλεια στην ψηφιακή εποχή διοργάνωσε στο Χατζηγιάννειο η Λαρισαϊκή Λέσχη (φωτο)Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την ασφάλεια στην ψηφιακή εποχή διοργάνωσε στο Χατζηγιάννειο η Λαρισαϊκή Λέσχη (φωτο)Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την ασφάλεια στην ψηφιακή εποχή διοργάνωσε στο Χατζηγιάννειο η Λαρισαϊκή Λέσχη (φωτο)Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την ασφάλεια στην ψηφιακή εποχή διοργάνωσε στο Χατζηγιάννειο η Λαρισαϊκή Λέσχη (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!