ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

logo elepap pronoise noesigr
stergiou
728x110 3

Θεσμός με πιστούς υποστηρικτές είναι πλέον το Εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εξωραϊστικής, του κτιρίου της Λέσχης Κοινωνίας Βόλου (Ι. Καρτάλη με Πολυμέρη) , από τις 10:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ.

Η Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά που διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά,  έχει ως στόχο  την ενίσχυση του Παραρτήματος, για τη συνέχιση των παρεχόμενων θεραπευτικών υπηρεσιών σε 70 παιδιά από τη Μαγνησία και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Στο Bazaar θα διατεθούν Χειροποίητες Δημιουργίες, Χριστουγεννιάτικα Δώρα- Στολίδια και Γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη  από τις Φίλες Εθελόντριες και τα μέλη της Διοίκησης της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου. 

Η εορταστική ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί στις 12 το μεσημέρι με 

μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία «ΙΩΝΙΑ», υπό τη Διδασκαλία -Διεύθυνση της κ. Κορνηλίας Φραγκογιάννη και με συνοδεία στο πιάνο από την κ. Κασσιανή Αμυγδαλίτση.

Προσκαλούμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά της προσφοράς, υποστηρίζοντας έμπρακτα  το έργο μας, καθώς με την αγορά δύο στολιδιών προσφέρεται η δυνατότητα μίας θεραπείας στα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ. 

Είσοδος Ελεύθερη!

Πρόσβαση για ΑμΕΑ από την είσοδο της Πολυμέρη 11:00π.μ.-3:00 μ.μ.

error: Content is protected !!