Το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» θα συμμετέχει στο συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό

ntountouka 45 1024x480
stergiou
fotou
728x110 3

Το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας» απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου 2019, στις 11:00 το πρωί, στο Δημαρχείο Βόλου, που πραγματοποιείται ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

728X100 3

Αναλυτικότερα:

«Το Συνδικάτο Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο το Σάββατο 30 Νοέμβρη, στις 11.00 το πρωί στο Δημαρχείο, απέναντι στο μεγάλο χτύπημα που σχεδιάζει η κυβέρνηση σε βάρος ασφαλισμένων και συνταξιούχων με παραπέρα ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης μας αφορά όλους. Από τους νέους εργαζόμενους ως τους συνταξιούχους. Το Ασφαλιστικό δεν είναι μόνο το δικαίωμα στη σύνταξη. Αφορά την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την Υγεία – Πρόνοια, αφορά συνολικά όλο τον εργαζόμενο λαό.

Δεν ξεχνάμε ότι η Κοινωνική Ασφάλιση κατακτήθηκε από τους εργαζόμενους με σκληρούς αγώνες. Το σχέδιο της κυβέρνησης για οριστική διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης δεν πρέπει να περάσει.

Δυναμώνουμε τη φωνή μας. Δυναμώνουμε τους αγώνες μας.

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων, των σωματείων, των συλλόγων και των φορέων, για Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση με παροχές, που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες εργαζομένων και συνταξιούχων κόντρα στη νέα αντί-ασφαλιστική επίθεση.»

error: Content is protected !!