Αυτοί είναι οι 12 Λαρισαίοι που συμμετέχουν στην Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ

stergiou
fotou
Ontopoulos780x90

Με έντονο το στίγμα… του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ και σε ότι αφορά τα Λαρισινής προέλευσης στελέχη, ανακοινώθηκε η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, στο δρόμο προς το συνέδριο που φιλοδοξεί να οδηγήσει στον πολιτικό «μετασχηματισμό» τον οποίο υποσχέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την ήττα στις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουλίου.

Από τα 694 μέλη πανελλαδικά, μόλις τα 12 είναι από την περιοχή της Λάρισας. Πρόκειται για τη δικηγόρο Δανάη Κολτσίδα που είναι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, τους εν ενεργεία βουλευτές Βασίλη Κόκκαλη και Άννα Βαγενά, τον πρώην βουλευτή Νίκο Παπαδόπουλο, τον συντονιστική του περιφερειακού οργάνου Γιώργο Γκόγκο και τον γραμματέα της νομαρχιακής Πέτρο Παπαγεργίου.

Εκ μέρους της «Προοδευτικής Συμμαχίας» συμμετέχουν ο πρώην αγροτοσυνδικαλιστής Άρης Αγραφιώτης, η οικονομολόγος Ζωή Ακριβούλη, ο επιπλοποιός Δημήτρης Βουλγαρίδης, ο νοσηλευτής Βαγγέλης Αποστόλου και ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Τυρνάβου Αργύρης Μπαϊρακτάρης.

Η Κεντρική Επιτροπή ανασυγκρότησης θα συνεδριάσει για πρώτη φορά σήμερα Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

newsroom onlarissa.gr

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100
error: Content is protected !!