ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο διασυρμός ενός κόμματος

kinal ar
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Γραφικοί, αστείοι και “λίγοι” για να εκπροσωπήσουν μία ιστορική παράταξη, όπως το ΠΑΣΟΚ. Οι άνθρωποι που εξέδωσαν την ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν το κράτος της δεξιάς, επειδή… τόλμησε ο Περιφερειάρχης να μετακινήσει μία υπάλληλο σε άλλη υπηρεσία (σύνηθες φαινόμενο), με μόνο κριτήριο οτι τυχαίνει να είναι σύζυγος πολιτευτή του, είναι τουλάχιστον εκπρόσωποι μίας άλλης, σκοτεινής εποχής. Μίας εποχής που βύθισε το ΠΑΣΟΚ σε μονοψήφια ποσοστά και το χαντάκωσε μάλλον για πάντα!

Δε γνωρίζουμε ποιος ακριβώς συναίνεσε και ποιος υπογράφει αυτή την άθλια ανακοίνωση, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε.

Έρχεται λοιπόν το τοπικό ΚΙΝΑΛ για να καταδικάσει μία καθ’ όλα νόμιμη απόφαση που δεν έχει κανένα κοινωνικό και πολιτικό χαρακτηριστικό. Μία απλή μετακίνηση από ένα γραφείο στο άλλο. Θέλει δηλαδή το ΚΙΝΑΛ να κάνει κουμάντο και στα εσωτερικά ζητήματα της Περιφέρειας και γιατί όχι, να την κυβερνήσει, παρότι έχασε τις εκλογές! Η επόμενη ανακοίνωση, -μαντεύουμε- θα καταγγέλει οτι η καρέκλα που κάθεται η σύζυγος του πολιτευτή της δεν είναι αρκετά μαλακή!

Η γελοιότητα δεν έχει όρια. Στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας το απέδειξαν!

 

error: Content is protected !!