Παρακολούθησα μεταπτυχιακό στο Columbia, αλλά δεν απέκτησα τίτλο σπουδών

2779224
milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019, 19:52

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης προέβη σε δηλώσεις ώστε να δώσει εξηγήσεις μετά από δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο και την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το βιογραφικό σημείωμα που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου. Στο βιογραφικό του γίνεται λόγος για μεταπτυχιακές σπουδές στο Columbia, οι οποίες όμως προκύπτει τελικά ότι δεν ολοκληρώθηκαν.

Ο υφυπουργός κάνει λόγο για ανακρίβεια και αποδίδει σε «παρερμηνεία» το ζήτημα, δηλώνοντας ότι οικονομικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να αποκτήσει τίτλο σπουδών αν και παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Columbia για Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Δήλωση υφυπουργού Εξωτερικών κ. Α. Διαματάρη

«Με ιδιαίτερη απογοήτευση διαπίστωσα σήμερα πως όσα αναφέρονται στο βιογραφικό μου σημείωμα, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, αποτέλεσαν αφορμή για αρνητικό σχολιασμό.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζω ότι στο βιογραφικό μου σημείωμα αναφέρω ότι σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Columbia, καθώς πράγματι παρακολούθησα αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, αλλά δυστυχώς λόγοι οικονομικοί δεν μου επέτρεψαν να αποκτήσω το σχετικό τίτλο σπουδών. 

Λυπάμαι αν η ως άνω διατύπωση προκάλεσε οποιαδήποτε παρερμηνεία ως προς το ότι είμαι κάτοχος του τίτλου σπουδών, ιδίως μάλιστα όταν είναι γνωστή η επί δεκαετίες προσφορά μου στα ζητήματα του απόδημου Ελληνισμού».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019, 19:59

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!