Δεν ξέρουν ούτε αριθμητική στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας

kinal logo aftodioikisi
milonas 728x120

Από το κακό στο χειρότερο πάει η κατάσταση στο ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας, μετά την ανακοίνωση – παρωδία κατά του Κ. Αγοραστού με αφορμή τη υπηρεσιακή μετακίνηση της συζύγου ενός πολιτευτή του, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων σε ψηφοφόρους, μέλη του κόμματος και στελέχη.

Σε απάντησή της σήμερα η Φούλη Τσιώμη, γραμματέας του τοπικού οργάνου αναφέρει μεταξύ άλλων οτι “το ερώτημα ωστόσο είναι εάν τα καμώματα ορισμένων θα εμποδίσουν ή όχι τους πολίτες να συμμετάσχουν (στις εσωκομματικές εκλογές)…”

Να θυμίσουμε στην κ. Τσιώμου και στα υπόλοιπα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής οτι τα αποτελέσματα των εκλογών της 7ης Ιουλίου δεν είναι με το μέρος τους, αλλά με το μέρος των όσων αντιδρούν.

Κι επειδή η ανακοίνωση επιτίθεται κυρίως στους κ.κ. Χαυτούρα και Πλαστάρα, να τους θυμίσουμε ακόμα οτι οι δύο αυτοί υποψήφιοι έλαβαν συνολικά όσες ψήφους πήραν μαζί οι άλλοι έξι υποψήφιοι βουλευτές μαζί!

Οπότε, αν κάποιος πρέπει να ανησυχεί για τη συμμετοχή στα όργανα του ΚΙΝΑΛ είναι οι υπόλοιποι και όχι οι δύο που εμφανώς αντέδρασαν! Αυτοί εκπροσωπούν το ΚΙΝΑΛ και το ΠΑΣΟΚ, όσο κι αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτό!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

error: Content is protected !!