Μπέος για Καραμπατζάκη: Μη με αναγκάσετε να κατεβάσω κόσμο στον δρόμο

article22770.w hr
banner
milonas 728x120

Να σταματήσουν κάθε ενέργεια προκειμένου να εμποδίσουν την εκτέλεση του έργου της Καραμπατζάκη ζήτησε από τους συμβούλους της αντιπολίτευσης που κατέθεσαν σχετική προσφυγή στο ΣτΕ, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο έργο έχει την αποδοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών, όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών.

«Προεκλογικά, μια από τις δεσμεύσεις μου αφορούσε το έργο της Καραμπατζάκη. Η συντριπτική πλειοψηφία είπε «κάντε το» και το εξέφρασε με την ψήφο της. Μη με αναγκάσετε να κατεβάσω κόσμο στο δρόμο» δήλωσε συγκεκριμένα ο δήμαρχος Βόλου, προσθέτοντας μάλιστα, ότι το  έργο αυτό θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και τα χρήματα έχουν εγγραφεί ήδη στον σχετικό κωδικό.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η διάνοιξη της Καραμπατζάκη και της Ζάχου είναι  έργο ανάπλασης για την περιοχή και κρίνεται απαραίτητο  για έναν επιπρόσθετο λόγο που σχετίζεται με την επικείμενη κατασκευή του κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδών Λαρίσης και Αθηνών, προκειμένου, συνδυαστικά, να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

error: Content is protected !!