Βόλος: «Σχίσμα» στην Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης RDF – Αποχωρήσεις με αιχμές

bolos
milonas 728x120

Φαινόμενα διάλυσης επικρατούν στην Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης RDF. Σήμερα το απόγευμα, σε συνεδρίαση των μελών της στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, επικράτησε ένταση και η συνεδρίαση διεκόπη ουκ ολίγες φορές με αιχμές και καταγγελίες για μεθοδεύσεις και πολιτικές που δε συνάδουν με τους στόχους του κινήματος. Μάλιστα, από τις 19.00 που ήταν προγραμματισμένο, η συνέλευση ξεκίνησε στις 20.00

Μάλιστα, αντικείμενο αντιπαράθεσης έγινε και η συμμετοχή στην Επιτροπή της τ. υφυπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνας Χρυσοβελώνη ως νομική σύμβουλος.

Από την Επιτροπή αποχώρησαν σημαντικά στελέχη που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο το τελευταίο διάστημα καταγγέλοντας οτι δεν τηρήθηκαν οι αποφάσεις της προηγούμενης γενικής συνέλευσης, ενώ ο Στέλιος Λημνιός φέρεται να επέστρεψε στο Συντονιστικό όργανο από το οποίο είχε αποχωρήσει δύο εβδομάδες πριν.

Ουσιαστικά η τάση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Επιτροπή είναι εκείνη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας, μικραίνοντας πολύ το εύρος των συμμετεχόντων.

error: Content is protected !!