Η υπό σύσταση Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ενεργόπολις» στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λάρισας

11 energopolis 780x405
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια με κοινωνικό χαρακτήρα πρόκειται να ξεκινήσει στην πόλη μας.

Μία δυναμική ομάδα ανθρώπων με αξιόλογη πορεία στο χώρο της κοινωνικής προσφοράς, του εθελοντισμού και της δημιουργίας, με οργανωτική εμπειρία, επιστημονικές γνώσεις, αλλά και ευρηματικότητα, πρόκειται να δραστηριοποιηθεί στο χώρο της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.

Φιλοδοξεί να προσεγγίσει την επιχειρηματική δράση με μια διαφορετική φιλοσοφία, που δεν θα έχει ως απόλυτη προτεραιότητα την με κάθε τρόπο μεγιστοποίηση του χρηματικού κέρδους, αλλά να το συνδυάζει με παράλληλα οφέλη για τους εργαζόμενους, τους κλάδους δραστηριότητάς της και την κοινωνία της Λάρισας στο σύνολό της.
Πρόκειται για την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) «Ενεργόπολις», που βρίσκεται σε διαδικασία σύστασης με πρωτοβουλία του διδάκτορα οικονομικών επιστημών Νίκου Παντελίδη, των συνταξιούχων εκπαιδευτικών Γιάννη Νταλώση και Εύης Καλούδη, της λογίστριας-φοροτεχνικού Νίκης Κατσιούρα, της επιχειρηματία Κορίνας Βασιλοπούλου, της γεωλόγου – εκπαιδευτικούΝαστάζιας Ζαφείρη, και με την αμέριστη συμπαράσταση και τεχνική καθοδήγηση του Αριστοτελη Ανδρέου και ΚατεριναΕλευθερογλουτηςΚοιν.Σ.Επ. Comvos.

Η υπό σύσταση Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ενεργόπολις» στο Εμπορικό Επιμελητήριο ΛάρισαςΣτο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, τα μέλη της υπό σύσταση Κοιν.Σ.Επ. «Ενεργόπολις», έρχονται σε επαφή με τους σχετικούς φορείς της πόλης, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα σχέδιά τους και να διερευνήσουν δυνατότητες μελλοντικής συνεργασίας. Την περασμένη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού ΕπιμελητηρίουΛάρισας,κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλο, ως μια πρώτη επαφή γνωριμίας σε φιλικό κλίμα, από την οποία διαφάνηκε η διάθεση και από τις δύο πλευρές για μια εποικοδομητική συνεργασία.

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!