Κλειστές κεντρικές οδοί της Λάρισας λόγω λιτανείας την Παρασκευή

DSC 0639 papanastasiou
banner
milonas 728x90 1

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στις οδούς Αλ. Παπαναστασίου, Νικ. Μανδηλαρά, Κουμουνδούρου, Ανθίμου Γαζή και Ηπείρου, την Παρασκευή (06-12-2019), λόγω λιτανείας του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου».

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων, κατά τον χρόνο τέλεσης της λιτανείας του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου, αποφασίζει τα εξής:

  1. Απαγορεύουμε τη διέλευση κάθε είδους οχήματος, στις παρακάτω οδούς: α. Αλ. Παπαναστασίου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ηπείρου και Κουμουνδού ρου,

β. Κουμουνδούρου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αλ. Παπαναστασίου και Ανθίμου Γαζή,

γ. Ανθίμου Γαζή, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κουμουνδούρου και Ηπείρου, δ. Ηπείρου, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ανθίμου Γαζή και Αλ. Παπαναστασίου και

ε. Μανδηλαρά, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αλ. Παπαναστασίου και Ανθίμου

Γαζή, την Παρασκευή (06-12-2019) και κατά τις ώρες 18.00′ έως 19:00′, λόγω λιτανείας του Ιερού Λειψάνου και της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου»

  • Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
  • Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει από της δημοσίευσή της και ΜΟΝΟ για την 06-12-2019 και τις παραπάνω ώρες.
  • Οι παραβάτες της παρούσας θα διώκονται και θα τιμωρούνται με πρόστιμο ή κράτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  • Η εκτέλεσή της α ν α τ ί θ ε τ α ι στο Αστυνομικό Προσωπικό.

Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, στο οποίο κοινοποιείται η παρούσα παρακαλείται για την εκτέλεση της και τη μέτρων αρμοδιότητας του.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!