Συνελήφθη νεαρός που είχε διαρρήξει δεκάδες κατοικίες στην Αττική

2779593
banner
milonas 728x90 1


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019, 11:47

Όπως ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ., «το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 23χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές κατά εξακολούθηση και αντίσταση».

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης μαζί με συνεργό του που αναζητείται, διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι δράστες παραβίαζαν είτε τις κεντρικές πόρτες  είτε τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες των οικιών, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, έχουν εξιχνιαστεί 26 περιπτώσεις διαρρήξεων κλοπών οικιών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με την αξία των αφαιρεθέντων να υπερβαίνει τα 150.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία  στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019, 11:47

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!