Τριγμοί στο Θεσσαλικό Θέατρο: Αποχώρησαν δύο άτομα λίγο πριν την πρεμιέρα!

theatro 780x405
banner
milonas 728x120

Τριγμούς στο… σανίδι του Θεσσαλικού Θεάτρου προκάλεσαν δύο «αποχωρήσεις» συντελεστών, «αποχωρήσεις» -που σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες- δεν ήταν βελούδινες και σημειώθηκαν λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης της Κεντρικής Σκηνής «Η Στέλλα με τα Κόκκινα Γάντια».

Πρόκειται για έναν ηθοποιό και μία βοηθό σκηνοθέτη-σκηνοθέτη που, ενώ συμμετείχαν ο καθένας από το δικό του πόστο στη νέα παραγωγή του Θεσσαλικού, αλλά και σε άλλη μία παράσταση του φημισμένου θεάτρου που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία, όπως επισήμανε στην «Ε» η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου κ. Κυριακή Σπανού, εξέφρασαν τη θέλησή τους να αποχωρήσουν από το σχήμα, κάτι που δέχτηκε το Θ.Θ.

Τριγμοί στο Θεσσαλικό Θέατρο: Αποχώρησαν δύο άτομα λίγο πριν την πρεμιέρα!

Μάλιστα -σύμφωνα πάντα με την κ. Σπανού- αμέσα κινήθηκε η  δια­δικασία ώστε να βρεθούν οι αντικαταστάτες για tous ρόλους που ερμηνεύει ο ηθοποιός κάτι που επιτεύχθηκε χωρίς να αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό του θεάτρου. Ο πρόεδρος του θεσσαλικού θεάτρου κ. Nίκos Καλτσάς τόνισε στην «Ε» ότι πρόκειται για διευκόλυνση επαγγελματικού τύπου, αφού το συμβόλαιο των δύο παι­διών έληγε στο τέλος Φεβρουάριου και ήθελαν χρόνο προς αναζήτηση νέας επαγγελματικής στέγης. Επισήμανε ακόμη πως αμφότεροι θα πληρωθούν στο ακέραιο το συμβόλαιό tous παρά το πρό­ωρο τέλος της συνεργασίας. Βέβαια εγείρονται τα ερωτήματα τι είδους προγραμματισμός υπήρξε, αφού ο nθoποιός συμμετείχε σε δύο παραστάσεις, ενώ είχε στο μυαλό του να αποχωρήσει από το Θεσσαλικό, αλλά και γιατί το Θεσσαλικό πληρώνει δύο συντελεστές που έχουν θέσει τον εαυτό tous εκτός Θεσσαλικού θεάτρου, αφ’ nς στιγμής μάλιστα που πληρώνει και αντικαταστάτη…

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!