ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χωρίς τον Τραμπ κοιμάται η Μελάνια

1575376688 699 image
banner
milonas 728x90 1

Πικάντικες… λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή του ζεύγους Τραμπ, αποκαλύπτονται στο βιβλίο που κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο «Free Melania» (Ελευθερώστε τη Μελάνια), το οποίο έγραψε η δημοσιογράφος του CNN, Κέιτ Μπένετ. Στις 288 σελίδες του βιβλίου, γίνεται λόγος για το πόσο η Μελάνια Τραμπ επηρεάζει τον σύζυγό της τόσο σε επίπεδο πολιτικό όσο και σε προσωπικό. Αυτό όμως που προκαλεί τις περισσότερες αντιδράσεις είναι το γεγονός ότι το ζεύγος δεν κοιμάται πια μαζί αφού η Μελάνια κοιμάται όχι μόνο σε ξεχωριστό κρεβάτι αλλά και σε άλλο όροφο.  

Αυτό που αναφέρει η δημοσιογράφος στο βιβλίο, το οποίο δεν έχει πάρει την έγκριση της συζύγου του πλανητάρχη, είναι ότι η προεδρική σουίτα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Λευκού Οίκου. Ωστόστο, η Μελάνια έχει προτιμήσει μία άλλη σουίτα στον δεύτερο όροφο, στην οποία διέμενε η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα, και στην οποία έχει δημιουργήσει μία ιδιωτική αίθουσα γυμναστικής.

Η Μελάνια Τραμπ, πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία, σε ηλικία 49 ετών σήμερα,  «είναι πολύ πιο ισχυρή και έχει μεγαλύτερη επιρροή στον σύζυγό της» από όση πιστεύει η κοινή γνώμη, αναφέρεται στο βιβλίο.

Τα γεγονότα που αναφέρονται στο βιβλίο, επιβεβαιώνονται με στοιχεία, όπως εκείνο που αφορά την αποπομπή μιας υπεύθυνης ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Μάιρα Ρίκαρντελ.

Η Μελάνια ήθελε την αποπομπή της επειδή η Ρίκαρντελ προτίμησε να βάλει τη δική της ομάδα στο αεροπλάνο της Πρώτης Κυρίας. Όταν ο Τραμπ καθυστέρησε την απόλυσή της η Μελάνια με δική της πρωτοβουλία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι η «Ρίκαρντελ δεν αξίζει πλέον την τιμή να υπηρετεί σε αυτό τον Λευκό Οίκο». Την επομένη απολύθηκε.

Σύμφωνα με την Μπένετ, η Μελάνια εκφράζεται μέσω των ρούχων που επιλέγει να φορέσει.

Τον Ιούνιο του 2018 στη διάρκεια επίσκεψής της στα μεξικανικά σύνορα είχε φορέσει ένα χακί σακάκι από τα Zara στο οποίο ήταν γραμμένο το σύνθημα «I really don’t care, do U?» (Πραγματικά δεν με νοιάζει, εσένα;).

Κάποιοι πίστεψαν ότι πρόκειται για ένα μήνυμα αδιαφορίας προς τις οικογένειες των παράτυπων μεταναστών που κρατούνται στα αμερικανικά σύνορα, με τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης να επικρίνουν την πρώτη κυρία των ΗΠΑ για την επιλογή της.

Όμως η Μπένετ αναφέρει πως το μήνυμα του σακακιού απευθυνόταν στην κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα, στενή σύμβουλο του Αμερικανού προέδρου, την οποία συχνά η Μελάνια κατηγορεί ότι θέλει να αναλάβει τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η Μελάνια φοράει ταγέρ και παντελόνια όταν είναι θυμωμένη με τον σύζυγό της, καθώς στον Ντόναλντ Τραμπ αρέσουν «οι γυναίκες που φορούν στενές, κοντές και σέξι φούστες».

Η απουσία της Μελάνια από τα δημόσια επί 25 ημέρες το 2018 οφειλόταν σε πρόβλημα που είχε στα νεφρά της και το οποίο ήταν πολύ πιο σοβαρό από όσο είχε αφήσει να εννοηθεί ο Λευκός Οίκος.

Η «μη εγκεκριμένη» βιογραφία της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ δεν περιλαμβάνει σχόλια της Μελάνια.

Το γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου απέστειλε ανακοίνωση στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» στην οποία αναφέρει ότι «η κυρία Τραμπ έχει εκπλαγεί από τις αναφορές της Μπένετ. Το γραφείο μας συνεργάστηκε με την Κέιτ για το βιβλίο της καλή τη πίστη και πίστευε ότι θα κάνει μια ειλικρινή δουλειά. Δυστυχώς περιλαμβάνει πολλές ψευδείς λεπτομέρειες και απόψεις».

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!