ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου: Θα συνεχίσουμε ακομμάτιστα

21 skoupidia volos
stergiou
fotou
728x110 3

Σε συνέχεια του αποκλειστικού ρεπορτάζ του TheNewspaper.gr σχετικά με το σχίσμα που δημιουργήθηκε στην ηγετική ομάδα της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου, τα μέλη της με ανακοίνωσή τους τονίζουν οτι θα παραμείνουν ανεξάρτητα χωρίς κομματικές αναφορές. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση αναφέρουν:

728X100 3 1

“Η Γενική Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών στις 2 Δεκεμβρίου 2019 αποφάσισε στην ανοιχτή ψηφοφορία που έγινε, ότι θα συνεχίσει να είναι ακομμάτιστη και ανεξάρτητη χωρίς τη συμμετοχή κομματικών στελεχών στο Συντονιστικό της. Με ψήφους 31 υπέρ, 9 κατά, 12 λευκά, έδωσε τέλος σε ένα θέμα που απειλούσε τον ακομμάτιστο χαρακτήρα της. Εξέλεξε επίσης το νέο Συντονιστικό (πλέον ανανεωμένο σχεδόν κατά το ήμισυ) και δημιούργησε και νέες ομάδες εργασίας με παλαιά και νέα μέλη. Καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στις ομάδες αυτές δηλώνοντας το ενδιαφέρον τους στη σελίδα της Επιτροπής fb epitropiAgonaVolou.

Στον Αγώνα μας είναι ευπρόσδεκτοι όλοι και όλες να συμμετέχουν ως πολίτες χωρίς να προτάσσουν την κομματική τους ταυτότητα. Αυτή είναι και η βασική αρχή της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών ΚΑΤΑ της καύσης σκουπιδιών από την αρχή της σύστασής της έως σήμερα.

Συνεχίζουμε δυνατά, ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό, την καύση σκουπιδιών και το εργοστάσιο SRF. “

error: Content is protected !!